ΙΝΤΕΡ

"Πρόεδρε, μη με απολύσεις"

"Πρόεδρε, μη με απολύσεις"
Ίντερ-πανηγυρικό

Στην αποκάλυψη ότι μετά την ήττα από την Μπάγερν, ο Μαντσίνι τον συμβούλευσε να μην τον... απολύσει, προχώρησε το αφεντικό της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

Το αφεντικό των "νερατζούρι" αποκάλυψε το χρονικό σημείο στο οποίο οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά στο να λύσουν τη συνεργασία τους, καθώς και το παρασκήνιο για την παραμονή του "Μάντσιο" στο τιμόνι της ομάδας.
" Ο Καπέλο έχει χτίσει την εικόνα ανθρώπου που ξέρει να οδηγεί τις ομάδες του σε νίκες. Το καθήκον ενός προέδρου είναι να δίνει το καλύτερο στους φιλάθλους, από άποψη παικτών και τεχνικού.

Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις, εγώ προτίμησα να κρατήσω τον Μαντσίνι και είχα δίκιο

", τόνισε ο Μοράτι, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον προπονητή μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν το περασμένο φθινόπωρο.

" Μου είπε: Σας δίνω μία συμβουλή, μην διώξετε τον προπονητή. Φέτος θα τα κατακτήσουμε όλα. Λόγια σοβαρά, τα οποία τα βρήκα φανταστικά.

Δηλαδή το να με συμβουλεύει ο ίδιος ο προπονητής να μην τον απολύσω. Άρχισα να γελάω, όμως δεν είχε περάσει ούτε από την άκρη του μυαλού μου να τον απομακρύνω εκείνη την περίοδο", τόνισε ο Μοράτι.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ