ΗΡΑΚΛΗΣ

Προανήγγειλε Ααρόν ο Πεντράθα

Προανήγγειλε Ααρόν ο Πεντράθα
Ααρον

Ο προπονητής του "Γηραιού" έχρισε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή τον διεθνή Ισπανό Ααρόν Νίγκεθ

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης το χαρακτήρισε ως σημαντικό.
" Χρειάζεται κάποιο περιθώριο για να ρυθμίσουμε κάποια προβλήματα και να πούμε τα τελευταία νέα", δήλωσε ο Πεντράθα για την μεταγραφή του 19χρονου διεθνή Ισπανού ποδοσφαιριστή και συνέχισε: " Ακόμα κι έτσι προσπαθούμε να έχουμε την περισσότερη υπομονή και να δουλέψουμε με ησυχία και σιγά - σιγά για να κάνουμε αυτή την ομάδα πιο ανταγωνιστική, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα".

Για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή είπε: " Οι τρεις Βραζιλιάνοι είναι στην διάθεση μου, και ο Ααρόν είναι κατά μεγάλο ποσοστό δικός μας παίκτης", κι επανερχόμενος στον Ααρόν τόνισε: " Το θέμα βρίσκεται στο γραφειοκρατικό κομμάτι του, που δεν είναι δικό μου".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη είπε: " Αν μπορούμε να έχουμε ένα, δυο, ή τρεις νέους παίκτες τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα", με τον Πεντράθα να επανήλθε στην περίπτωση του Ααρόν λέγοντας: " Γνωρίζω και το γνωρίζετε κι εσείς ό,τι για να συναινέσω σ' αυτή την μεταγραφή σημαίνει ό,τι μ' αρέσει πολύ ο παίκτης και ήδη έχω συζητήσει μαζί του για την τελική έκβαση της μεταγραφής του και από ό,τι φαίνεται όλα θα πάνε καλά.

Για το γεγονός ό,τι δεν έπαιξε ο παίκτης (σ.σ. Ααρόν) στην Βαλένθια, ήταν η αιτία να πάει δανεικός στην Χερέθ. Δεν ξέρω όμως τους λόγους που δεν έπαιξε και στην ομάδα αυτή. Είναι ένας παίκτης όμως πολύ διαφορετικός από τους άλλους.

Είμαι πολύ σίγουρος πως μπορεί να μας μεγαλώσει σαν ομάδα στους υπόλοιπους μήνες της τρέχουσας σεζόν και με αυτό τον τρόπο απομένει να τον πείσουμε να μείνει και στην επόμενη σεζόν οπότε θα είναι ακόμα καλύτερα. Είμαστε πολύ πιεσμένοι χρονικά ώστε οι δυο Ομοσπονδίες να κάνουν κάτι για να έχουμε κάποιον από αυτούς τους ποδοσφαιριστές σύντομα".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ημερών τόνισε: " Όλες οι αλλαγές που γίνονται τις τελευταίες μέρες, γίνονται για να είμαστε δυνατοί στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό απέναντι στον Εργοτέλη. Οι αλλαγές αυτές που θα γίνουν έπρεπε να γίνουν και μ' αυτό τον ενθουσιασμό ήρθα να σας πω, ό,τι κάποιον από τους νέους παίκτες μπορεί να τον έχουμε την Κυριακή στην ομάδα".

Σε ερώτηση για την πρώτη παρουσία του Μαρκές, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κατά του Ολυμπιακού ο Πεντράθα είπε: "Ο παίκτης είχε να παίξει πέντε μήνες και είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι της Κυριακής", κι όσο για το υλικό που έχει στα χέρια του δήλωσε: " Όλοι οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην ομάδα. Με τους παίκτες που ήρθαν τώρα και τους δικούς μας επιθετικούς Γιάντση - Χλωρό καλύπτουμε το φάσμα της επίθεσης. Είναι πολύ σημαντικό να στηριζόμαστε στα νέα παιδιά".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ο Πεντράθα είπε πως: " Έχουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια του Εργοτέλη σε DVD, και από αυτά θα δούμε την αντίπαλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις την αντίπαλη ομάδα και πως παίζει, ποια είναι η στρατηγική της, αλλά πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις την δική σου ομάδα.

Αυτό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη την Κυριακή, είναι πολύ σημαντικό γιατί και η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας δεν τους επιτρέπει να έχουν απώλειες. Έπεσε σε μένα ο κλήρος να αναλάβω τώρα αυτή την ομάδα και να φέρω ηρεμία ώστε να σκεφτόμαστε να κινηθούμε προς τα πάνω βαθμολογικά".

Όσο αφορά πάντως την περίπτωση του διεθνή Ισπανού Ααρόν Νιγκέθ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται ακόμα και αύριο να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Για να συμβεί αυτό αρκεί στην διάρκεια της σημερινής μέρας να τελειώσουν οι λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Σχετικά με την χρονική διάρκεια της συνεργασίας αυτή θα είναι για ενάμισι χρόνο.

Κι ενώ ο Ααρόν είναι προ των πυλών του ερχομού του στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έλυσε στην διάρκεια της σημερινής μέρας κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Γιουράι Τσίνεγκε και Μάρτιν Ζμπόντσακ. Παράλληλα ευχήθηκε σε αμφότερους το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους.




















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ