ΠΑΟΚ

Προάγγελος αποχώρησης Φλωρίδη

Προάγγελος αποχώρησης Φλωρίδη

Η κίνηση του υποψήφιου αγοραστή της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές του να μην ξεκινήσουν καν έλεγχο στον "ασπρόμαυρο" σύλλογο, ερμηνεύεται ως διάθεση μη εμπλοκής του στον "Δικέφαλο".

Αρνητική τροπή πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (6/7) το θέμα της επένδυσης των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, όπως όλα δείχνουν, αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, αφού έδωσε εντολή στην ομάδα των λογιστών του να μην ξεκινήσει καν τον οικονομικό έλεγχο που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (6/7).

Εκπρόσωπος της πλευράς των υποψήφιων αγοραστών βρέθηκε μαζί με ορκωτούς λογιστές στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει ο έλεγχος επί των οικονομικών, με τους διοκούντες τον "Δικέφαλο" να ζητούν από τον πρώτο να τους επιβεβαιώσει κάποια στοιχεία που είχαν συλλέξει για το δικό του επιχειρηματικό προφίλ, ώστε να είναι σίγουροι με ποιον έχουν να κάνουν.

Αυτό θεωρήθηκε προσβλητικό από τον εκπρόσωπο των υποψήφιων αγοραστών, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα η πλευρά των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη να ανακοινώσει στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι αποσύρονται οι ορκωτοί λογιστές από τον έλεγχο.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, μαζί με τους συνεργάτες τους, νομικούς και οικονομικούς συμβούλους για το πως πρέπει να κινηθούν από εδώ και στο εξής, χωρίς να διευκρινίζεται αν όντως αποσύρονται οριστικά από το "ασπρόμαυρο" προσκήνιο ή όχι.

Η κινησή τους όμως να δώσουν εντολή στους λογιστές τους να μην ξεκινήσουν καν τον έλεγχο φανερώνει την αρχική τους διάθεση για οριστική απόσυρση. Οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται, ίσως, και εντός των επόμενων ωρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ