ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πριμ και αποστολή για Αστέρα

Πριμ και αποστολή για Αστέρα
INTIME SPORTS

Με γεμάτες τσέπες ταξίδεψαν στην Τρίπολη οι παίκτες του Λεβαδειακού καθώς μοιράστηκαν το πριμ για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Με 18 στην Αρκαδία οι Βοιωτοί.

Ο Λεβαδειακός στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό και πήρε έναν σημαντικό βαθμό έστω και αν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Για αυτό και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βοιωτίας μοίρασε το πριμ στους παίκτες του το Σάββατο το πρωί.

Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη γυμνάστηκαν κανονικά χωρίς πρόβλημα και ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή η οποία ταξίδεψε στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Το πριμ από το ματς με τον Παναθηναϊκό εισέπραξαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ενώ σήμερα με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τους για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Παντελίδης αφιέρωσε το πρόγραμμά της στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.Την αποστολή αποτελούν οι:

Στρατηλάτης, Przyrowski, Νικολακάκης, Tomas, Pintér, Σκέμπης, Κώτσιος, Projić, Μάγκας, Γεωργιάδης, Vukčević, Μαχαίρας, R. Gómez, Koné, Zito, Milosavljev, Γιάντσης και Γιακουμάκης".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ