STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Ξάνθη - ΑΕΚ

Preview: Ξάνθη - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (21/9, 18:30) διεξάγεται η εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική Ξάνθη-ΑΕΚ. Οι αποστολές των ομάδων και η προϊστορία.

Στην Ξάνθη μεταφέρεται αύριο το απόγευμα (21/9, 18:30) το σκηνικό της Super League με την τοπική Skoda να υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν είχε διεξαχθεί στην ώρα του καθώς εκείνο το Σαββατοκύριακο η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή του διεξαγωγή λόγω της παρουσίας του Πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ.

Αυτό το ματς είναι το δεύτερο της Ενωσης στο πρωτάθλημα και πρώτο εκτός, με την πρεμιέρα της να γίνεται προχθές στο ΟΑΚΑ ( νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη ). Από την μεριά της η Ξάνθη κάνει ποδαρικό στο σπίτι της, έχοντας ως τώρα δύο ήττες εκτός, 1-0 στην Τούμπα και 2-1 στο Καραϊσκάκης.

Μάλιστα η ακριτική ομάδα είναι η μοναδική ως τώρα που δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό στη λίγκα (δείτε αναλυτικά την βαθμολογία )

Δείτε τι καιρό κάνει στο γήπεδο των Πηγαδιών.

Εκτός οι Εντιμάρ και Γεωργέας

Ο Μάκης Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Εντιμάρ καθώς αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δείτε την αποστολή της Ξάνθης.

Από την μεριά του ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεσή του τον Γεωργέα και αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του τον Κοντοέ. Διαβάστε την αποστολή της ΑΕΚ.

Προβάδισμα η ισοπαλία

Αυτό είναι το 23ο ματς που δίνουν οι δύο αντίπαλοι με γηπεδούχο την Ξάνθη. Στα προηγούμενα 22, η ισοπαλία έχει εμφανιστεί 10 φορές, ενώ η ΑΕΚ έχει φύγει 8 φορές με το διπλό. Δηλαδή η Ξάνθη έχει πανηγυρίσει μόλις 4 νίκες με τελευταία στις 5/10/09 (1-0 με γκολ του Πόι).

Στον αγώνα για την περσινή περίοδο που έγινε στις 29/1/11, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πέρασε με 0-2 χάρη στα γκολ των Λεονάρντο και Λυμπερόπουλου.

* Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης , ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΕΤ1 και φυσικά λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του στο Live του Sport24gr (Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της TV για την Τετάρτη).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ