ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Πρεμιέρα για Διαμαντόπουλο

Πρεμιέρα για Διαμαντόπουλο
INTIME SPORTS

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σταύρου Διαμαντόπουλου έκαναν την Τρίτη οι παίκτες του Πιερικού με τον έμπειρο τεχνικό να ζητάει υπευθυνότητα και σοβαρότητα

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Τρίτη ο νέος προπονητής του Πιερικού, Σταύρος Διιαμαντόπουλος. Το νέο τεχνικό παρουσίασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος λόγω απουσίας των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ.

Ο κ. Διαμαντόπουλος πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους παίκτες τονίζοντας το δέσιμο που έχει με την ομάδα του Πιερικού καθώς υπήρξε 13 χρόνια ποδοσφαιριστής της, ενώ είναι η 5η φορά που κάθεται στον πάγκο ως προπονητής.

" Χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους μας και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

Συνεργάτες του κ. Διαμαντόπουλου θα είναι οΣταύρος Ζουγκουρίδης (γυμναστής-βοηθός προπονητή) και ο Αντώνης Παπαδημητρίου (προπονητής τερματοφυλάκων).

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή επικεντρώθηκε κυρίως στην αμυντική τακτική (με δύο ομάδες στημένες στο γήπεδο). Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πουλάκος και Πουρτουλίδης λόγω τραυματισμών, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Μητσέας και Κοντέων.

Την Τετάρτη η ομάδα (15.00) θα δουλέψει σε στημένες φάσεις, ενώ η προπόνηση θα περιλαμβάνει και δίτερμα.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ