PREMIER LEAGUE

Premier League: Σύλλογοι εναντίον του δανεισμού παικτών μεταξύ ομάδων με κοινό ιδιοκτήτη

Premier League: Σύλλογοι εναντίον του δανεισμού παικτών μεταξύ ομάδων με κοινό ιδιοκτήτη
Η μπάλα της Premier League στην ειδική θέση πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Άστον Βίλα @2023 AP IMAGES/STEVE LUCIANO

Την απαγόρευση ή μη του δανεισμού παικτών μεταξύ συλλόγων που συνδέονται ιδιοκτησιακά θα κληθούν να ψηφίσουν σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου οι 20 ομάδες της Premier League.

Φρένο στα σχέδια -κυρίως- των Σαουδαράβων θέλουν να βάλουν οι σύλλογοι της Premier League, μέσω ψηφίσματος που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδρίαση της 21ης Νοεμβρίου.

Εκεί, οι 20 ομάδες που συμμετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα επιτρέπονται οι δανεισμοί παικτών μεταξύ συλλόγων που βρίσκονται υπό την σκέπη του ίδιου ιδιοκτήτη.

Για να περάσει αυτή η προσωρινή απαγόρευση, θα χρειαστούν οι θετικές ψήφοι 14 εκ των 20 ομάδων, κάτι που φαντάζει εύκολο να επιτευχθεί εάν αναλογιστεί κανείς τις φωνές που έχουν ακουστεί σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νιούκαστλ και τον άμεσο συσχετισμό της με τις 4 μεγαλύτερες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας (Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί και Αλ Χιλάλ).

Η πλειονότητα των στελεχών των συλλόγων -μέσω της ψηφοφορίας- θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τις βλέψεις των Σαουδαράβων, που οραματίζονται μερικοί εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος της χώρας της Μέσης Ανατολής να μετακομίσουν σύντομα στην Αγγλία για τις "Καρακάξες".

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κριστιάνο Ρονάλντιο, Ρούμπεν Νέβες, Νεϊμάρ και Μπόμπι Φιρμίνιο.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ