PREMIER LEAGUE

Premier League: Οι ομάδες θα απορρίψουν το αίτημα της Αργεντινής να αφήσουν τους διεθνείς να φύγουν νωρίτερα

Ο Κριστιάν Ρομέρο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάν Ρομέρο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Οι ομάδες της Premier League δεν σκοπεύουν να κάνουν δεκτό το αίτημα της εθνικής Αργεντινής και να επιτρέψουν στους διεθνείς να χάσουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ εκκινεί στις 20 Νοεμβρίου, με την εθνική Αργεντινής να δίνει το πρώτο της παιχνίδι κόντρα στη Σαουδική Αραβία στις 22 του μήνα.

Η "αλμπισελέστε" θέλει να ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία της, γι' αυτό και ζήτησε από τις ομάδες να επιτρέψουν στους διεθνείς να αποχωρήσουν νωρίτερα.

Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν βρίσκει σύμφωνους τους συλλόγους της Premier League, οι οποίοι σύμφωνα με την Daily Mail θα απορρίψουν το αίτημα της Αργεντινής, η οποία θέλει να αποδεσμευτούν οι παίκτες της πιο νωρίς και να χάσουν την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή τη στιγμή στην Premier League αγωνίζονται έξι παίκτες της Αργεντινής: οι Λισάντρο Μαρτίνες και Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εμιλιάνο Μπουεντία και Εμιλιάνο Μαρτίνες στην Άστον Βίλα, Κριστιάν Ρομέρο στην Τότεναμ και Αλέξις Μακ Άλιστερ στην Μπράιτον.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ