ΕΒΕΡΤΟΝ

Premier League: Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν ήξερε με ποια ομάδα παίζει η Έβερτον

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Έβερτον
Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Έβερτον © 2021 CLIVE BRUNSKILL / AP IMAGES

Ο Χάμες Ροντρίγκες υπέπεσε σε ένα σοβαρό σφάλμα, καθώς σε λάιβ που έκανε στο Twitch, πιάστηκε αδιάβαστος για τις υποχρεώσεις της Έβερτον, καθώς δεν γνώριζε ποιος ήταν ο αντίπαλός της για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετράει μέρες στην Έβερτον, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να αποχωρήσει από το Γκούντισον Παρκ, με τα δημοσιεύματα να τον συνδέουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μίλαν.

Ο Ροντρίγκες σε λάιβ που έκανε στο "Twitch" ρωτήθηκε από κάποιον που παρακολουθούσε τη ζωντανή σύνδεσή του για την κατάστασή του (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού) και το μέλλον του, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να μην θυμάται με ποιον παίζει η Έβερτον το Σάββατο (21/08).

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θυμήθηκε ότι παίζει κόντρα στη Λιντς, ωστόσο έδειξε την αδιαφορία του για τις υποχρεώσεις της νυν ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάμες: "Πιστεύω θα αρχίσω προπονήσεις από τη Δευτέρα. Το Σαββατοκύριακο δεν θα παίξω, δεν ξέρω καν με ποιον παίζει η Έβερτον, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ".

"Πιστεύω ότι παίζουμε έξω, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα παίζαμε εντός. Α ναι, εναντίον της Λιντς παίζουμε, εκτός έδρας, εναντίον του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ένα δύσκολο παιχνίδι, ας δούμε τι θα γίνει, μακάρι να κερδίσουμε".

Έπειτα ανέφερε για τη νέα σεζόν: "Έχω πίστη ότι αυτή τη σεζόν θα είναι καλή για μένα, μεγάλα πράγματα έρχονται για μένα. Ανάμεσα από τώρα και τις 30 Αυγούστου, τα πάντα μπορούν να συμβού. Δεν ξέρω που θα παίξω, θα πάω εκεί, όπου τα πράγματα είναι καλά για μένα".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ