PREMIER LEAGUE

Premier League: Απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη για Γουότφορντ

Watford's Troy Deeney. left, scores his side's second goal of the game against Bournemouth, during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Sunday, Jan. 12, 2020. (Adam Davy/PA via AP)
Watford's Troy Deeney. left, scores his side's second goal of the game against Bournemouth, during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Sunday, Jan. 12, 2020. (Adam Davy/PA via AP) EUROKINISSI

Η Γουότφορντ έφυγε με τους τρεις πόντους από το Vitality Stadium νικώντας με το εμφατικό 3-0 την Μπόρνμουθ και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης (VIDEOS).

Τα επτά από τα εννέα πρώτα ραντεβού της Μπόρνμουθ με την Γουότφορντ στην Premier League είχαν λήξει ισόπαλα (ποσοστό 78%), όμως το απόγευμα της Κυριακής η μεταξύ τους κόντρα στο Vitality Stadium είχε νικήτρια και μάλιστα με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο.

Αυτή ήταν η Γουότφορντ του Νάιτζελ Πίρσον που επιβλήθηκε 3-0 και απέδρασε από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, αφήνοντας στην τελευταία τριάδα την Μπόρνμουθ του Έντι Χάου που συνέχισε τον αγωνιστικό κατήφορό της γνωρίζοντας την 9η ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι σφήκες άνοιξαν το δρόμο προς τη νίκη στο 42ο λεπτό: οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και έκλεψαν μπάλα, ο Σαρ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ντουκουρέ με ασύλληπτο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0.

Στο 65' ο Ντίνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή φτάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπόρνμουθ (τα περισσότερα που έχει πετύχει απέναντι σε οποιαδήποτε αντίπαλο στην καριέρα του) ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Περέιρα, που έγραψε το τελικό 3-0 με σουτ εντός περιοχής στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0 (53' ΜακΜπέρνι)

Σάββατο 11 Ιανουαρίου

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-1 ( 54'Ζ. Αγιού / 12'Ομπαμεγιάνγκ)

Τσέλσι - Μπέρνλ ι 3-0 (27' πεν. Ζορζίνιο, 38' Έιμπραχαμ, 49' Χάντσον-Οντόι)

Έβερτον - Μπράιτον 1-0 (38' Ρισάρλιζον)

Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-2 (14' Πρατ / 20' Άρμστρονγκ, 81' Ινγκς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0 (27', 50' πεν. Ράσφορντ, 54' Μαρσιάλ, 76' Γκρίνγουντ)

Γουλβς - Νιούκαστλ 1-1 (14' Ντεντόνκερ / 7' Αλμιρόν)

Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1 (37' Φιρμίνο)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Μπόρνμουθ - Γουότφορντ 0-3 (42' Ντουκουρέ, 65' Ντίνι, 90+2' Περέιρα)

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ