STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: Οι εξ αναβολής αγώνες

Pre game: Οι εξ αναβολής αγώνες
Διαιτητής μπάλα πόδια γενική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο παιχνίδια για την 16η αγωνιστική της Super League την Τετάρτη. Και τα δυο ματς (Λεβαδειακός - Ατρόμητος, Ξάνθη - ΠΑΟΚ) είχαν αναβληθεί λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα με τον καιρό αναμένεται να διεξαχθούν οι δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε ένα ματς με άρωμα πλέι οφ, ενώ η Ξάνθη τον ΠΑΟΚ που θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει κι άλλο την 2η θέση. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 17:15 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κουρομπιλιά (Δ. Αττικής), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νησου)

4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε στην αποστολή τον Πολ Κεϊτά ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός! Από εκεί και πέρα μοναδικό σημαντικό πρόβλημα η απουσία του Λε Ταλέκ που είναι τραυματίας. Στους εκλεκτούς του Έλληνα τεχνικού και ο Σωκράτης Φυτανίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λαζαρίδης, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γκαρσία, Μπαστακός, Νάτσος, Θεολόγου, Μπάλλας, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κούρος, Λημνιός, Κεϊτά.

Πάμε και τον γηπεδούχο Λεβαδειακό. Δυο οι αλλαγές στην αποστολή με τους Μίνγκα, Τσουρίκοφ να μένουν εκτός. Ο πρώτος είναι σημαντικό εργαλείο για τον Άκη Μάντζιο και η απουσία του θα κοστίσει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Τσιντώτας, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Τόπι, Μάγκας, Στάθης, Μεντί, Μουλόπουλος, Μίνγκα, Καψάσκης, Παππάς, Νικολάου, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Γιακουμάκης και Μπεν .

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 19:30 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Skoda Xanthi Arena

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Μεσσήνης (Αχαΐας)

4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

Σημαντικές οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έχει στη διάθεση του τους: Λέοβατς, Μαλεζά, Μακ ( το πρώτο ματς που χάνει), Γλύκο, Κόστα, Κωνσταντινίδη και Σκόνδρα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο επίφοβος Όλσεν, ενώ την ίδια μέρα είναι πιθανό να ανακοινωθεί ο Βελλίδης!

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μελίσσας, Κίτσιου, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Τζιόλης, Σάμπο, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σαββίδης, Γκολάσα, Πέλκας, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ και Ζάιρο.

Τέλος πάμε και στην Ξάνθη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Γούτα, όπως και τα νέα δυο μεταγραφικά αποκτήματα (Καμαρά, Σκουρτάι). Εκτός έμειναν οι: Ζαραδούκας, Παπαστεργιανός, Φλίσκας, Φάρκα, Ντιμιτρόφ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Νιέτο, Σολτάνι, Ορφανίδης, Ερέα, Σκουρτάι και Καπετάνος.

Η "προϊστορία" των αναμετρήσεων

Εξαιρετική η παράδοση για την ομάδα του Λεβαδειακού. Δεν έχει χάσει ποτέ από τον Ατρόμητο εντός! Μετρά 7 νίκες και 6 ισοπαλίες! Όλες οι νίκες πλην μίας έχουν έρθει δυο συγκεκριμένα σκορ. Με 1-0 και 2-1 (η άλλη 2-0)! Ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόραρε στις δυο συνεχόμενες νίκες των Βοιωτών.

Στο ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Οι Ακρίτες έχουν 11 νίκες, 6 φορές είχαμε ισοπαλία, ενώ 12 φορές νίκησε ο ΠΑΟΚ. Στα τελευταία τέσσερα ματς, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει 2 νίκες, 1 η Ξάνθη και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Ξάνθη, είχαμε συνολικά 12 γκολ!

Τα ματς του πρώτου γύρου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ