STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 18ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 18ης αγωνιστικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής για την Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 18η αγωνιστική. Το μεσημέρι Ξάνθη και Ατρόμητος, ίσως, στο καλύτερο ματς της σεζόν έμειναν στο 2-2. Αργότερα Στο 0-0 έμειναν Πανθρακικός και Ξάνθη. Τέλος ισοπαλία είχαμε και στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ηρακλή.

Την Κυριακή το μεσημέρι η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από τα Γιάννενα. ΠΑΟΚ και Αστέρας νίκησαν Βέροια και Καλλονή αντίστοιχα. Τέλος Ο Πανιώνιος τσίμπησε βαθμό στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Η 18η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με μια έκπληξη, την ισοπαλία του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό 1-1 που έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί των "ερυθρόλευκων".

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός έχασε τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στα Χανιά με τον Πλατανιά 1-1 με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν μια πολύ καλή επίθεση.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-2

Η ΑΕΚ συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέσα στο 2016 πετυχαίνοντας μέσα στα Γιάννενα την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της. Μόνο νίκες στην επαρχία ο Πογέτ. Δεύτερο πέναλτι που απέκρουσε ο Ανέστης.

Αστέρας - ΑΕΛ Καλλονής 3-1

Αφού έχασε ένα ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αστέρας σοβαρεύτηκε και νίκησε εύκολα με 3-1 την Καλλονή στην Τρίπολη. Εννέα αποβολές στο πρωτάθλημα έφτασε η Καλλονή. Με εννέα τελείωσε ο Αστέρας!

ΠΑΟΚ - Βέροια 2-1

Κλάους και Μπερμπάτοφ συνέχισαν με γκολ και ο ΠΑΟΚ πήρε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-1 της Βέροιας στην Τούμπα.

Ξάνθη - Ατρόμητος 2-2

Σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές και θέαμα, Ξάνθη κι Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στα "Πηγάδια", στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Λεβαδειακός - Ηρακλής 1-1

Λεβαδειακός και Ηρακλής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις 1-1 σε ένα καλό παιχνίδι κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Πρώτη ισοπαλία στην ιστορία των δυο ομάδων στην Βοιωτία.

Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Ο Κυριακίδης άντεξε στην εστία του και ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Πανθρακικό, παρότι έπαιξε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες. Αποβλήθηκε ο Κουτρουμάνος στο 60', μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μεχία στο 93'.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 0-0

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος του Πανιωνίου στο ματς της Λεωφόρου αλλά βρήκε απέναντι του έναν εκπληκτικό Διούδη που κράτησε το μηδέν για την εστία του βοηθώντας τους "κυανέρυθρους" να πάρουν ένα σημαντικό βαθμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ