SERIE A

Πραντέλι: "Θα επιστρέψει στην Εθνική ο Βιέρι"

Πραντέλι: "Θα επιστρέψει στην Εθνική ο Βιέρι"
New Image

Πεπεισμένος ότι αν ο 34χρονος φορ συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στη Φιορεντίνα θα είναι υποψήφιος για την επίθεση της Ιταλίας εξέφρασε ο τεχνικός των "βιόλα"

"Η Φιορεντίνα να πάει για πρωτάθλημα; Η Ρόμα φαίνεται πιο πλήρης αυτή τη στιγμή, εμείς ελπίζουμε σε μερικούς μήνες να είμαστε σε παρόμοια κατάσταση", τόνισε στις δηλώσεις του ο ικανότατος τεχνικός των "βιόλα" και συμπλήρωσε:

"Είναι όμως εδώ και δύο χρόνια που τερματίζουμε σε θέση που μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και για τον ένα λόγο ή τον άλλο, δεν μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουμε.

Ελπίζω ότι θα έχουμε και φέτος ισχυρά κίνητρα για να καταφέρουμε".



Ο Πραντέλι επιχείρησε πάντως να κάνει και μία... ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, αναφορικά με την παρουσία του 34χρονου Κριστιάν Βιέρι στην Εθνική Ιταλίας: "Εάν συνεχίσει να δουλεύει έτσι όπως το κάνει τώρα, είμαι πεπεισμένος ότι μέσα σε μερικούς μήνες θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Εθνική.

Το να μεταχειριστείς έναν πρωταθλητή όπως αυτόν είναι εύκολα όταν έχει κίνητρα και διάθεση να φανεί: εμείς προσπαθούμε να τον φέρουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, να τον κάνουμε να προπονείται καλά για να έχει καλή φυσική κατάσταση.

Από εκεί και πέρα εκείνος ξέρει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο".







TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ