ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς, Κλωναρίδης και παρατηρήσεις από Αναστασίου

Πράνιτς, Κλωναρίδης και παρατηρήσεις από Αναστασίου
INTIME SPORTS

Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το απόγευμα. Βίντεο και παρατηρήσεις από τον Αναστασίου προς τους παίκτες του.

Όλα τα είχε η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το απόγευμα μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του.

Και νέα πρόσωπα με τους Πράνιτς και Κλωναρίδη να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση και τον Κροάτη να δείχνει με το καλημέρα την κλάση του αλλά και βίντεο του αγώνα με την Βέροια και παρατηρήσεις από πλευράς Γιάννη Αναστασίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή και από την πρώτη παρουσία σε προπόνηση των Πράνιτς και Κλωναρίδη με τον Γιάννη Αναστασίου να παρουσιάζει τους δυο άσους λέγοντας: "Από σήμερα θα είναι κοντά μας δυο νέα παιδιά ο Ντάνιελ και ο Βίκτωρας. Θα πρέπει να τους βοηθήσετε να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να γίνουν μέλη της ομάδας μας".

Οι δυο ποδοσφαιριστές μπήκαν με το καλημέρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Πράνιτς. Ο 32χρονος Κροάτης έδειξε από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα την κλάση του και την ποιότητα του.

Ο έμπειρος διεθνής άσος δεν ήταν καθόλου ψαρωμένος και από την πρώτη του κιόλας προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες κατάφερε να ξεχωρίσει. Κατάφερε να κερδίσει τους συμπαίκτες του και όλους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.

Σε καλό επίπεδο τα εργομετρικά τους

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών τεστ τόσο του Ντάνιελ Πράνιτς όσο και του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Συγκεκριμένα ο Κροάτης έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι προπονούνταν μόνος του πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως θα μπορούσε σύντομα να μπει και να παίξει με την ομάδα του Τριφυλλιού. Οι δείκτες ετοιμότητας σε αντοχή και ταχυδύναμη ήταν αρκετά υψηλοί.

Ακόμα καλύτερα ήταν τα αποτελέσματα του 21χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος από ότι φαίνεται την Τρίτη το μεσημέρι δεν είπε τυχαία την ατάκα "Μπορώ να παίξω και τώρα" όταν ρωτήθηκε πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Παρατηρήσεις από Αναστασίου

Πριν την έναρξη της προπόνησης τώρα ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε στους ποδοσφαιριστές του στιγμιότυπα, πάνω από είκοσι λεπτά, από την αναμέτρηση με την Βέροια και την ισοπαλία.

Ο "Ολλανδός" στάθηκε κυρίως στα λάθη αλλά και στα θετικά που είδε ενώ σταματούσε το βίντεο σε κάθε φάση και τους ανέλυε τι έγινε.

Για μια ακόμη φορά, όπως είχε κάνει και στην συνέντευξη Τύπου, ο Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του στάθηκε σε μια ακόμη φορά στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έδειξαν αλτρουισμό μην δίνοντας μια επιπλέον πάσα.

Συγκεκριμένα όταν έδειξε τις φάσεις των Αμπεΐντ, Μπεργκ και Χουχούμη που προσπάθησαν να τελειώσουν μόνοι τους τρεις ευκαιρίες ο Αναστασίου είπε μεταξύ άλλων: "Εδώ κάναμε λάθος. Έπρεπε να δώσουμε μια έξτρα πάσα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για ένα γκολ. Το 1-0 δεν αρκεί σε κάθε ματς και σίγουρα πρέπει να προσπαθούμε για όλο και περισσότερα τέρματα".

Ο Αναστασίου στάθηκε και σε άλλα λάθη των πράσινων στην αμυντική διάταξη και σε φάσεις τις οποίες δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν σωστά.

Σε ότι είχε να κάνει με τα θετικά τα οποία παρατήρησε μίλησε για το καλό πρεσάρισμα σε αρκετές στιγμές του αγώνα με την Βέροια αλλά και το καλό τρανζίσιον που είχαν οι πράσινοι στην διάρκεια του ματς.

Επέστρεψε ο "Σίφο"

Στα της προπόνηση τώρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Κροατίας επέστρεψε στην χώρα μας για να συνεχίσει τις θεραπείες του υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου των πράσινων.

Ο Κροάτης αμυντικός έδωσε το παρών στο Κορωπί και υποβλήθηκε σε θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό και να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Δεν αποκλείεται βέβαια να μην παίξει και κόντρα στον Πλατανιά προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Πλην του Σίλντενφελντ θεραπεία έκανε και ο Γιάννης Σταματάκης με τον νεαρό μέσο να κλείνει ένα μήνα εκτός προπονήσεων και να θέλει τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα για να επιστρέψει και πάλι σιγά-σιγά σε αγωνιστική δράση.

Στην προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Ντίνας με σχετική άδεια λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος ενώ την Πέμπτη οι πράσινοι θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ