ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κινητικότητα με τις αποδεσμεύσεις, καμία εξέλιξη για Φιγκερόα

Κινητικότητα με τις αποδεσμεύσεις, καμία εξέλιξη για Φιγκερόα
Τοτσέ Βελάσκες Βιτόλο INTIME SPORTS

Έντονη κινητικότητα για την αποδέσμευση των Τοτσέ και Κουίνσι την Τετάρτη την ίδια ώρα που οι Πίντο και Βελάσκες δεν έχουν καμία πρόταση. Στάσιμες οι εξελίξεις με Φιγκερόα.

Οι μεταγραφές και αποδεσμεύσεις ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα αλλά κάποιες αγορές όπως αυτές της Ρωσίας, της Τουρκίας των Αραβικών Εμιράτων και της Λατινικής Αμερικής παραμένουν ανοιχτές.

Έτσι οι τέσσερις πράσινοι Τοτσέ, Κουίνσι, Πίντο και Βελάσκες που δεν υπολογίζονται και πρέπει να φύγουν από το Τριφύλλι εξακολουθούν να ψάχνουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Για τους Τοτσέ και Κουίνσι υπήρξε έντονη κινητικότητα την Τετάρτη και είναι πολύ πιθανό μέχρι την Παρασκευή να έχουν αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να γλιτώνουν από ακόμη δυο πολύ βαριά συμβόλαια.

Σε αντίθεση για τους Πίντο και Βελάσκες δεν υπάρχει καμία ομάδα ενδιαφερόμενη και τα πράγματα αυτή την στιγμή είναι δύσκολα όσον αφορά την αποχώρηση τους.

Στάσιμα τα πράγματα

Σε ότι έχει να κάνει με την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού την απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στην διάρκεια της Τετάρτης δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη. Οι δυο πλευρές συνέχισαν τις επαφές τους χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο ουσιαστικό νέο και στο Τριφύλλι θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει κλείσει το θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ