ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Πουλόπουλος: "Τα δώσαμε όλα"

Πουλόπουλος: "Τα δώσαμε όλα"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Διαγόρα, Γιώργος Πουλόπουλος, μίλησε για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, αλλά και για τα πλέϊ οφ της Football League

Στην διαδικασία των πλέϊ οφ της Football League, αλλά και στο ματς με την Δόξα Δράμας που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής, μίλησε ο Γιώργος Πουλόπουλος.

Ο αρχηγός του Διαγόρα με δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα τα έδωσε όλα στο πρώτο ματς και πως αν ο σύλλογος ήταν πλήρης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

" Σίγουρα σταθήκαμε καλά σαν ομάδα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως δεν θα πρέπει να ρίξουμε ευθύνες στα παιδιά. Εντελώς ξαφνικά βρεθήκανε να παίζουνε στα play off χωρίς ούτε μία προπόνηση.

Θα ήταν καλύτερα για όλες τις ομάδες να διεξαγόταν διαφορετικά οι αγώνες με άλλες προϋποθέσεις. Επιθυμούσαμε τη συμμετοχή και των άλλων παιδιών που βοήθησαν όλη τη χρονιά το Διαγόρα, όπως και ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας, όμως δυστυχώς οι συνθήκες τώρα είναι διαφορετικές.

Τα play off ήταν ο στόχος μας φέτος αλλά όχι με τις συνθήκες που τώρα διεξάγονται». Αν είμαστε κομπλέ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ακόμα και τώρα αν μπορούσαν να παίξουν τρεις –τέσσερις παίκτες από την ομάδα του πρωταθλήματος, θα μπορούσαμε, αν μη τι άλλο να χαιρόμασταν αυτή την διαδικασία", είπε ο Γιώργος Πουλόπουλος.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ