ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Στην αρχή ήμουν κάτα του VAR, αλλά μετά το υποστήριξα"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με τη Φούλαμ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με τη Φούλαμ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Η Τσέλσι πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ με 4-1 στο ντέρμπι του Λονδίνου στην Premier League σε ένα ματς όπου το VAR ήταν καθοριστικό με τον Μαουρτίσιο Ποτσετίνο να τονίζει μετά την αναμέτρηση πως με την άφιξη της τεχνολογίας κανείς δεν μπορεί να παραπονιέται.

Με το VAR να παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι οι μπλε πήραν μια μεγάλη νίκη επικρατώντας 4-1 στο ντέρμπι του Λονδίνου στην Premier League.

Ο προπονητής των μπλε σημείωσε:

"Αξίζαμε την νίκη, τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη. Η απόδοσή μας ήταν καλή συνολικά. Η Τότεναμ παίζει πολύ καλά, με πολλή αυτοπεποίθηση. Παίξαμε ενάντια στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αξίζαμε τη νίκη. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μπορούν να μας κάνουν καλό στην συνέχεια.

Ολα όσα είδαμε ήταν σωστά. Η άφιξη της τεχνολογίας, είναι για το ποδόσφαιρο που θέλαμε, τώρα δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Στην αρχή ήμουν κατά του VAR, αλλά μετά το υποστήριξα. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να ελεγχθούν. Απόψε είχε πολύ πρόσθετο χρόνο, είναι αλήθεια, δεν ξέρω καν εάν είναι... 1 ή 2 το μεσημέρι. Πολλοί προπονητές ήθελαν VAR, αλλά όταν είναι εναντίον μας, παραπονιόμαστε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ