ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Ο Μέσι έφερε θετική ενέργεια, οι προπονητές θέλουν να έχουν τους καλύτερους"

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παραχωρεί συνέντευξη Τύπυο ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Στρασμπούρ | 13 Αυγούστου 2021
Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παραχωρεί συνέντευξη Τύπυο ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Στρασμπούρ | 13 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως η άφιξη του Μέσι δεν τον έχει κάνει να αισθάνεται μεγαλύτερη πίεση στον πάγκο της Παρί και τόνισε πως το μεγάλο στοίχημα για αυτόν είναι να κάνει τους παίκτες κλάσης που έχει να λειτουργούν ως ομάδα.

Χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση να φτιάξει ένα δυνατό και ομοιογενές σύνολο εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μέσω της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Παρασκευή ενόψει του ματς πρωταθλήματος με την Στρασμπούρ (14/8) για την 2η αγωνιστική της Ligue 1.

"Μοχθήσαμε πολύ για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα, αισθανόμαστε την ευθύνη αλλά απολαμβάνουμε ταυτόχρονα αυτές τις στιγμές.

Είμαστε ευτυχισμένοι για την έλευση του Λέο, είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή. Ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει ένας παίκτης όπως αυτός, Δεν νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη σε σύγκριση με τα πρότζεκτ που είχα αναλάβει στο παρελθόν", τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός ενόψει του πρώτου επίσημου εντός έδρας αγώνα της Παρί, για να συνεχίσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η ευθύνη με κάνει να θέλω να νικώ πάντα, αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. Έχουμε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα σύνολο αλλά μία ενότητα ονομάτων.

Για μένα είναι πρόκληση να μετατρέψω αυτά τα αστέρια σε ομάδα, με πειθαρχία και οργάνωση".

Κληθείς δε να κάνει ένα έξτρα σχόλιο για τη μεγάλη επιτυχία των Παριζιάνων να υπογράψουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, είπε:

"Ο Μέσι έφερε θετική ενέργεια και αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Όλοι εμείς οι προπονητές θέλουμε να προπονούμε τους καλύτερους και να έχουμε προβλήματα με αφθονία παικτών.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη δουλειά του συλλόγου, του προέδρου, του Λεονάρντο, να τον φέρουν εδώ. Υπήρχε μία τεράστια δουλειά τις τελευταίες ημέρες για να πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή τέτοιου επιπέδου".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Ποτσετίνο υποστήριξε ότι τόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ όσο και ο Μάουρο Ικάρντι θα παραμείνουν στην Παρί παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν αμφότερους με άλλες ομάδες.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ