ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Το χιουμορίστικο video με τον Τομ και Τζέρι για το ποιος θα εκτελεί τα στημένα

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Σέρχιο Ράμος στην πρώτη μέρα του Αργεντινού στο προπονητικό κέντρο της Παρί
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Σέρχιο Ράμος στην πρώτη μέρα του Αργεντινού στο προπονητικό κέντρο της Παρί PRINT SCREEN TWITTER: PARIS SAINT GERMAIN

Με χιουμοριστικό τρόπο αποφάσισε ένας λογαριασμός στο Twitter να αποτυπώσει τον θετικό "πονοκέφαλο" του Ποτσετίνο για το ποιος θα εκτελεί στο εξής τα στημένα της Παρί Σεν Ζερμέν, ανεβάζοντας μία σκηνή από τον Τομ και Τζέρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μάζεψε κόσμο από το φετινό μεταγραφικό παράθυρο, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του για τον σχεδιασμό μίας από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρώπης.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ενίσχυσε τη φαρέτρα του και μετά την απόκτησή των Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασραφ Χακίμι και με αποκορύφωμα αυτή του Λιονέλ Μέσι, οι Παριζιάνοι βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του πολυπόθητου Champions League.

Οι επιλογές πλέον που έχει ο Αργεντινός τεχνικός είναι πολλές, αλλά με τόσες μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες, όσον αφορά τουλάχιστον τις εκτελέσεις των στημένων.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, κινήθηκε και ένας λογαριασμός με χιουμοριστικό περιεχόμενο στο Twitter, ο οποίος δημοσίευσε μία σκηνή από τον Τομ και Τζέρι, όπου οι δύο ήρωες μαζί με τον άσπονδο σκύλο φίλο τους, Σπάικ, τσακώνονται πάνω από μια μπριζόλα για το πώς θα τη μοιράσουν.

Με τον Τομ λοιπόν να είναι ο Νεϊμάρ, ο Τζέρι να παριστάνει τον Μέσι και ο Σπάικ τον Σέρχιο Ράμος, θέλησε να κάνει μία χιουμοριστική αναπαράσταση για το τι θα δούμε να συμβαίνει στο μέλλον.

Δείτε το video και θα καταλάβετε:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ VIRAL ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ