ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ποτσετίνο: "Ο Εμπαπέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει από την Παρί"

Ο Ποτσετίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παρί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπρεστ στη Ligue 1
Ο Ποτσετίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παρί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπρεστ στη Ligue 1 © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ερωτηθείς για το σίριαλ παραμονής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος σταρ ουδέποτε είπε πως θέλει να φύγει από το Παρίσι.

Τη στιγμή που η Parisien κάνει λόγο για τελεσίγραφο της Ρεάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την τελευταία πρόταση ύψους 170 εκατ. ευρώ (συν 10 μπόνους) που έχουν καταθέσει για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μοιάζει να έχει κλείσει τα αυτιά του και συνεχίζει να υπολογίζει κανονικά τον Γάλλο σταρ ενόψει της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Κυριακή (28/8) φαίνεται πως θα είναι καθοριστική ημέρα για τις δύο ομάδες, αφού η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος που έχει η Ρεάλ στη διάθεσή της για να αποκτήσει τον 22χρονο μειώνεται επικίνδυνα.

Ωστόσο, ο προπονητής των Παριζιάνων, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τα σενάρια των τελευταίων ημερών σχετικά με τον Εμπαπέ, ξεκαθαρίζοντας σε κάθε τόνο, πως ο νεαρός φορ δεν έχει αναφέρει πως θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Παρισιού.

"Ο Εμπαπέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει από την Παρί. Ο Κιλιάν προπονείται πολύ καλά όπως πάντα. Ο πρόεδρος μας και ο αθλητικός διευθυντής έχουν ήδη επικοινωνήσει για αυτήν την κατάσταση. Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Εμπαπέ, αλλά τον υπολογίζω για το παιχνίδι της Κυριακής (29/8). Επιμένω ότι είναι πολύ καλά και προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ