ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Ελπίζω να μείνω στην Τσέλσι μέχρι να πεθάνω, θα πήγαινα στην Τότεναμ αν ήμουν άνεργος"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο © 2023 KARL B DEBLAKER / AP IMAGES

Ενόψει του λονδρέζικου ντέρμπι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο υποστήριξε ότι θα αναλάμβανε την Τότεναμ εάν δεν είχε δουλειά, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα στην Τσέλσι.

Μόλις τέσσερις μήνες βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι, αλλά είναι αρκετοί για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ (6/11, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) δήλωσε πως θέλει να μείνει στην ομάδα για πάντα.

Την ίδια στιγμή, εξήγησε πως αν ποτέ έμενε άνεργος και η Τότεναμ τού έκανε πρόταση θα τη δεχόταν, χωρίς να επηρεαστεί από την αντιπαλότητα των δύο ομάδων.

"Ελπίζω να μείνω στην Τσέλσι μέχρι να πεθάνω. 20 ή 25 χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Αν η Τότεναμ μού προσφέρει μια μέρα δουλειά κι είμαι άνεργος, τότε γιατί όχι; Η Τότεναμ είναι ένας σύλλογος, όπως η Σαουθάμπτον, η Εσπανιόλ ή η Νιούελς Ολντ Μπόις.

Αυτή είναι η ζωή – ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Πρέπει να ζούμε το σήμερα. Νομίζω ότι τώρα που είμαι 51 ετών, το σκέφτομαι περισσότερο, ζω το σήμερα και δεν σκέφτομαι πολύ το αύριο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ