ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου για την ιδέα της δεκάλεπτης αποβολής: "Πετάξτε τη στα σκουπίδια"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Αντίθετος δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου με την πιθανή εφαρμογή της δεκάλεπτης αποβολής στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τονίζοντας ότι πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδα.

Πρόσφατα η IFAB ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να δοκιμαστεί σε επαγγελματικούς αγώνες η δεκάλεπτη αποβολή, γνωστή κι ως 10 sin-bins, με την οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα να αναμένεται πιθανότατα τον Μάρτιο.

Η δεκάλεπτη αποβολή των αθλητών μπορεί να εφαρμοστεί για εσκεμμένη διακοπή αντεπίθεσης ή ακόμα και για έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/12) για την πιθανή εφαρμογή του νέου αυτού κανονισμού εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του.

"Πετάξτε τη στα σκουπίδια φίλε, πετάξτε όλη την ιδέα. Απλώς ξεχάστε το. Δεν ξέρω γιατί η IFAB συνεχίζει να επεμβαίνει στο παιχνίδι.

Υποθέτω ότι αφού πέταξαν μια τέτοια ιδέα ήδη, έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Δεν το βλέπω αναγκαίο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέξουμε πολύ με το παιχνίδι, αλλά είναι αυτό που είναι", υποστήριξε, ενώ όσον αφορά το VAR είπε:

"Πιστεύω ότι αν στέκονταν στο "γιατί" το έφεραν, λιγότεροι θα είχαν πρόβλημα με αυτό. Αν ακούσω ένα άτομο να λέει ότι δεν επαναδιαιτητεύει (το VAR) ένα παιχνίδι, θα εκραγώ φίλε, γιατί αυτό ακριβώς κάνει.

Ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος για μένα θα ήταν αν όλοι μας σε αυτό το δωμάτιο βλέπαμε κάτι και λέγαμε "αυτό είναι σίγουρα λάθος".

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή συμβαίνει στην πλειοψηφία αυτού του δωματίου, να λέει ότι είναι λάθος. Απλά αφήστε το για αυτό που είναι. Αν πρέπει να κοιτάξεις κάτι από επτά διαφορετικές οπτικές γωνίες, το επιβραδύνεις. Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο και προφανές λάθος, αυτό είναι η επαναδιαιτησία του παιχνιδιού".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ