ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου για Ρομέρο: "Τον έβγαλα γιατί χτύπησε στο κεφάλι, δεν πρέπει να ρισκάρουμε ποτέ με αυτά διότι οι επιπτώσεις είναι γνωστές"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου
Ο Άγγελος Ποστέκογλου @ 2023 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με την Μπρέντφορντ μίλησε για τον λόγο της αλλαγής του Κριστιάν Ρομέρο, τον οποίο έβγαλε παρότι δεν ήθελε μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στις δηλώσεις του αμέσως μετά την πρεμιέρα της Τότεναμ κόντρα στην Μπρέντφορντ, με την οποία έμεινε στο 2-2 αναφέρθηκε στον σκόρερ του πρώτου τέρματος Κριστιάν Ρομέρο.

Ο Αργεντινός στόπερ δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και έγινε αλλαγή στο 14ο λεπτό, λίγο μετά το γκολ που σημείωσε και παρότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει αλλαγή, ο Ποστέκογλου τον απέσυρε ακούγοντας το ιατρικό του επιτελείο. Μάλιστα τόνισε ότι η περίοδος που δεν γνωρίζαμε για τα χτυπήματα στο κεφάλι, πέρασε και πλέον όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ακούμε τους γιατρούς.

"Η ιατρική ομάδα ήταν πολύ σίγουρη ότι έπρεπε να τον βγάλουμε. Ο παίκτης δεν είναι αυτός που άκουσε σε αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να το βουλώνουν και να ακούνε τους γιατρούς, οπότε αυτό έκανε.

Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο των προπονητών ή των παικτών που προσπαθούν να γίνουν αστείοι με αυτά τα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πρωτόκολλα υπάρχουν εκεί για ένα λόγο και η ευημερία του παίκτη είναι πρωταρχικής σημασίας. οπότε οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από ότι εγώ.

Είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί τον αντικαταστήσαμε. Είναι άσπρο ή μαύρο για εμάς, δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με τους ανθρώπους μας όταν ξέρουμε ποιες είναι οι επιπτώσεις. Φαίνεται καλά, αλλά ο παίκτης δεν είναι αυτός που τα ξέρει αυτά τα πράγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός για τον Ρομέρο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ