ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πόρτα" της Εστουντιάντες στην Άντερλεχτ για Καρίγιο

"Πόρτα" της Εστουντιάντες στην Άντερλεχτ για Καρίγιο

Η Εστουντιάντες αρνήθηκε πρόταση της Άντερλεχτ για τον Γκουίντο Καρίγιο, με το "παιχνίδι" για τον Αργεντίνο φορ να ξεκινάει. Σενάρια στην Βραζιλία για πρόταση στον Ρομπίνιο.

Από την στιγμή που η Εστουντιάντες αποκλείστηκε από το Copa Libertadores, ήταν φυσικό επόμενο να ανοίξει ο χορός των προτάσεων για τον Γκουίντο Καρίγιο. Ο 24χρονος φορ θέλει να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και πέραν του Ολυμπιακού, δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Αυτή που αποφάσισε να κάνει πρώτη την κρούση στην Εστουντιάντες για τον Καρίγιο ήταν η Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι πήγαν με 4 εκ. ευρώ στο χέρι στον σύλλογο της Λα Πλάτα, ωστόσο εισέπραξαν την άρνηση των Αργεντίνων να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με το συγκεκριμένο ποσό.

Η τιμή πώλησης του Καρίγιο κυμαίνεται πλέον στα 6 με 7 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία μοιάζει διατεθειμένος να φτάσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο από το περιβάλλον του παίκτη πηγάζει μια βεβαιότητα πως θα εμπλακούν κι άλλες ομάδες στην "μάχη" της απόκτησης, γεγονός που ενδέχεται να σηκώσει το ποσό της μεταγραφής σε νούμερα που δεν μπορούν να καλύψουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι ο άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην Αργεντινή και αυτός που θα κάνει τις τελικές επαφές με την Εστουντιάντες προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν είναι εφικτή η απόκτηση του Καρίγιο. Διαφορετικά οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την θέση του σέντερ φορ.

"Πρόταση για Ρομπίνιο"

Αν και για την ώρα δεν προκύπτει συγκεκριμένη, επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ρομπίνιο, τα ΜΜΕ στην Βραζιλία έχουν διαφορετική άποψη.

Είναι λογικό το θέμα του 31ιχρονο κυνηγού να απασχολεί τον Τύπο στην "χώρα του καφέ" και έτσι οι Βραζιλιάνοι, πέραν από τις Φλαμένγκο, Σάντος (χρωστάει ακόμη πολλά χρήματα στον Ρομπίνιο από την φετινή σεζόν), Κρουζέιρο, Ορλάντο Σίτι και συλλόγους από την Κίνα και το Κατάρ, βάζουν στο κόλπο τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για τον παίκτη.

Πάντως αν οι απαιτήσεις του Ρομπίνιο από τον Ολυμπιακό είναι ίδιες με αυτές που παρουσίασε στην Φλαμένγκο , γίνεται αντιληπτό πως δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ