ΟΦΗ

Πόποβιτς:"Πρώτα η ομάδα"

Πόποβιτς:"Πρώτα η ομάδα"
ποποβιτς

Ο Πόποβιτς στάθηκε στις δηλώσεις του στην προσπάθεια των Κρητικών να αποφύγουν τον υποβιβασμό

Ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ και μέλος του συνδέσμου παλαιμάχων παικτών ΟΦΗ, Μανόλης Συντιχάκης απένειμε στον Πόποβιτς το βραβείο και ο τελευταίος στάθηκε στις δηλώσεις του στην προσπάθεια των Κρητικών να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
" Σίγουρα είμαι χαρούμενος για την τιμητική διάκριση που γίνεται στο πρόσωπο μου γιατί οι φίλοι του ποδοσφαίρου ανέδειξαν το τέρμα που πέτυχα την περασμένη Κυριακή το καλύτερο της αγωνιστικής.

Ομως το μυαλό μου είναι μόνο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου μαζί με τους συμπαίκτες μου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που είναι σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Συνεχίζω την προσπάθεια μου με στόχο πρώτα να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει το στόχο που έχει. Εφόσον καταφέρω να σκοράρω και πάλι θα είναι μεγάλη μου χαρά, επαναλαμβάνω όμως ότι πρώτα μετράει η ομάδα μου".

Ο Μανόλης Συντιχάκης στη συνέχεια δήλωσε: "Είναι εξαιρετική η τιμή που γίνεται στο Πόποβιτς από τους φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι ανέδειξαν το τέρμα που σημείωσε την περασμένη Κυριακή το καλύτερο της αγωνιστικής.

Η τιμή που γίνεται στο πρόσωπο του αποτελεί επιβράβευση των καθημερινών προσπαθειών του και συγχρόνως αντανακλά και στην ομάδα μας".






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ