ΣΚΩΤΙΑ

"Πόνηρη" έξοδος για Ρέϊντζερς

"Πόνηρη" έξοδος για Ρέϊντζερς
Ρειντζερς

Ενώ η Σέλτικ έχει ένα, μάλλον εύκολο έργο εντός έδρας, απέναντι στην Ινβερνές, οι Ρέϊντζερς πάνε στο Εδιμβούργο να αντιμετωπίσουν τη Χαρτς!

Aς ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα τελευταία νέα των ομάδων, σαφώς όμως πιό εκτεταμένα σε ότι αφορά τους δύο κυριότερους αγώνες της 6ης αγωνιστικής.
Χαρτς - Ρέϊντζερς

Σκληρή δοκιμασία περιμένει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Ρέϊντζερς, απέναντι στους Χαρτς οι οποίοι με τη σειρά τους προσπαθούν να ορθοποδήσουν αγωνιστικά μετά το πολύ κακό ξεκίνημά τους στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Οι Ρέϊντζερς έχουν να σκεφτούν βέβαια και τη μεγάλη πρόκληση του champions league, καθώς μεσοβδόμαδα δίνουν αγώνα με τη Στουτγκάρδη για το champions league και έτσι, ο Γουόλτερ Σμιθ έχει να εστιάσει και στο κατά πόσο οι παίκτες τους θα ακούσουν τις εκκλήσεις του για αυτοσυγκέντρωση!

Οι Χαρτς από την άλλη, είναι στο μέσον μεγάλης αγωνιστικής και...αποδυτηριακής κρίσης! Ο εκκεντρικός πολλυεκατομυριούχος και ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρομανόφ, έκανε φραστική επίθεση στους παίκτες του μεσοβδόμαδα, κατηγορώντας τους ως ανίκανους και άψυχους! Απείλησε μάλιστα πως εάν συνεχίσουν έτσι, θα βάλει την εφηβική ομάδα να παίξει μπάλα!

Στα αγωνιστικά νέα της αναμέτρησης τώρα, στη Χαρτς δεν έχουν σίγουρη τη συμμετοχή του Μικολιούνας, όχι επειδή ο παίκτης είναι τραυματίας, αλλά επειδή ενδέχεται να γίνει δεκτός με αποδοκιμασίες, ακόμα και από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, μετά το πέναλτι "μαϊμού" που κέρδισε με πτώση στην περιοχή, στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στη Σκωτία!
Αμφίβολη τέλος είναι η συμμετοχή του μέσου ΜακΚαν, ενώ ντεμπούτο ενδέχεται να κάνει ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός Ντάντε.

Οι Ρέϊντζερς από την άλλη έχουν εκτός αγώνα οριστικά και αμετάκλητα τον αμυντικό Άντι Γουέμπστερ, αλλά κατά τα λοιπά, ο Γουόλτερ Σμιθ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των τραυματισμών του Ούγκο Εχιόγκου και του Μπουφέλ.

Η αποστολή των Ρέϊντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Χάτον, Γουϊαρ, Κουελάρ, Πάπατς, Γουίτακερ, Φέργκιουσον, Χεμντανί, Τόμπσον, Μπίσλεϊ, Νέϊσμιθ, Μπόϊντ, Νόβο, Κουζέν, Νταρσεβίλ, Κάρολ, ΜακΚάλοχ, Σίνι, Φλεκ.

Η αποστολή των Χαρτς: Mπανκς, Νέϊλσον, Ταλ, Μπέρα, Ζαλιούκας, Γουάλας, Μικολιούνας, Κίνγκστον, Τζόνσον, Στιούαρτ, Ντράϊβερ, Βελίκα, Έλιοτ, Νέϊντ, Παλαζουέλος, Κσαναβίτσιους, Ιβασκεβίτσιους, Κούρσκις, Καριπίδης, Γκονσάλβες, Κεσνάουκις.

Σέλτικ - Ινβερνές
Θεωρητικά εύκολο μοιάζει το έργο της Σέλτικ απέναντι στην Ινβερνές. Οι Καθολικοί είναι δύο βαθμούς πίσω από τους Ρέϊντζερς και πλέον αναζητούν τη γκέλα των αιώνιων αντιπάλων τους, ευελπιστώντας να είναι σε θέση να την εκμεταλλευτούν μόλις αυτή συμβεί.

Έτσι με αντίπαλο την Ινβερνές κανένας στο στρατόπεδο της ομάδας δεν εξετάζει την περίπτωση της γκέλας, και ας έχουν και μεσοβδόμαδα κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα για το champions league απέναντι στη Σαχτάρ!

Η Σέλτικ πάντως για τον αγώνα με την Ινβερνές, έχει να αντιμετωπίσει την πιθανή απουσία του βασικότατου επιθετικού Ζουράφσκι, ο οποίος είναι μεν στην αποστολή, αλλά και του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, ενώ εκτός μάχης είναι ο αμυντικός Πρέσλεϊ, καθώς έχει υποβληθεί σε εγχείρηση. Άλλα προβλήματα πάντως δεν υπάρχουν για τον κόουτς Γκόρντον Στράχαν.

Η Ινβερνές του Γκρέγκ Μπρούστερ από την άλλη πλευρά, έχει πέντε παίκτες εκτός μάχης για τον αγώνα στη Γλασκώβη! Ο Παατελάϊνεν, ο Μπέϊν, ο Χάστινγκς, ο Χαρτ και ο ΜακΆλιστερ, είναι όλοι εκτός μάχης, εξαιτίας τραυματισμών και τιμωριών.

Η αποστολή της Σέλτικ: Μπόρουτς, Γουίλσον, Κάλντγουελ, ΜακΜάνους, Νέϊλορ, Νακαμούρα, Μπράουν, Ντονάτι, ΜακΓκίντι, Ριόρνταν, Φένεγκοορ οφ Χέσελινκ, Κίλεν, ΜακΝτόναλτν, Ζουράφσκι, Μπράουν, Κένεντι, Χάρτλεϊ, Σνο, Ο'Ντι.

Η αποστολή της Ινβερνές: Φρέϊζερ, Τόκελι, Γουάτ, ΜακΚάφρεϊ, Μονρό, ΜακΓκουάϊρ, Μπλακ, Ντάνκαν, Ράνκιν, ΜακΜπέϊν, Κάουϊ, Μόργκαν, Γουίλσον, ΜακΆλιστερ, ΜακΝτόναλντ, Γουάϊνες, Νικουλάε, Μπρούστερ, Μαλκόφσκι.

Στις άλλες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής έχουμε:

To Σάββατο:

Αμπερντίν - Μάδεργουελ
Πλήρης αποστολή για τη Μάδεργουελ, ενώ η Αμπερντίν έχει άρρωστο με ίωση τον γκολκίπερ Κόνσιντιν για τον οποίο ελπίζεται τελικά πως θα δώσει το παρόν στον αγώνα. Επιστροφή στη δράση και για τον αρχηγό και βασικό αμυντικό Σκοτ Σέβεριν.

Γκρέτνα - Κιλμάρνοκ
Τρείς πιθανές επιστροφές για την Κιλμάρνοκ, με τους Ο'Λίρι, Μπρίσον και Φάουλερ να θέτουν υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή και ίσως στην ενδεκάδα. Εκτός μάχης ο Γουέϊλς, ο Ινβίνσινμπολ, ο Χέϊ και ο Σκόρα.
Επιστροφές στη Γκρέτνα με τον επιθετικό Γκρέϊντι και τον μέσο ΜακΓκάφι να είναι στην αποστολή, ενώ εκτός μάχης είναι οι, Κάνινγκς και Μπαλντατσίνο.

Φόλκερκ - Χιμπέρνιαν
Πλήρης αποστολή για τη Φόλκερκ και τον κόουτς Τζον Χιούζ εν' όψει της κόντρας με τη Χιμπέρνιαν. Οι "Χιμπς" από την πλευρά τους "απολαμβάνουν" μεν το ντεμπούτο του επιθετικού Μάϊκλ Αντουάν Κάριερ, αλλά χάνουν τον αμυντικό ΜακΚαν.

Την Κυριακή:

Νταντί Γιουνάϊτεντ - Σεντ Μίρεν
Τραυματίας και εκτός μάχης για τη Νταντί ο ακραίος μέσος Κόνγουεϊ, ενώ στην ομάδα δοκιμάζεται ο Καμερουνέζος επιθετικός Σαφό... Η Σεντ Μίρεν έχει εκτός μάχης τον επιθετικό Ντάργκο, αλλά ο κόουτς Μακ Φέρσον δεν αντιμετωπίζει άλλα ουσιαστικά προβλήματα.













































TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ