ΑΡΗΣ

Πόλος έλξης ο Αμορόζο

Πόλος έλξης ο Αμορόζο
Αμορόζο-παρουσίαση

Η παρουσία του Βραζιλιάνου στο "Κλ. Βικελίδης", έστω και ως θεατή, θα αποτελέσει έναν πρώτης τάξης πόλο έλξης για τους φιλάθλους της ομάδας

Ο Αμορόζο χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του "Ντούσκο" στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου έχοντας μάλιστα και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Βραζιλιάνος έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως άλλωστε είχε πει και στον Μπάγεβιτς πριν την έναρξη της προπόνησης επιβεβαιώνοντας έτσι ότι δεν έχει περιττά κιλά πράγμα πολύ σημαντικό από κάθε άποψη.
Εκτός του Αμορόζο και ο Τιάγκο Ζεντίλ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αυριανού αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τους δύο να προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι εν όψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Στάδιο Καραισκάκη.

Για αύριο το πρωί πάντως στις 12:00 στην μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των Μάρτσιο Αμορόζο και Τιάγκο Ζεντίλ σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Όσο για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης"; Ο Μπάγεβιτς έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους αλλά και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι από την σέντρα μέχρι την λήξη για την κατάκτηση της νίκης.

Ο τεχνικός του Άρη πάντως δεν προσανατολίζεται σε ιδιαίτερες αλλαγές πέρα από τις αναγκαστικές παρουσιάζοντας το σύνολό του με επιθετικές βλέψεις. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται λοιπόν και πάλι ο Χαλκιάς ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μαζί με τον Γιάχιτς την ίδια ώρα που εκτός θα βρεθεί ο τιμωρημένος Ρονάλντο.

Από τα δεξιά στα μπακ θα είναι ο Νέτο και από τα αριστερά ο Μάρκο Αουρέλιο, στους ρόλους των δύο αμυντικών χαφ θα βρεθούν οι Νεμπεγλέρας και Γκαρσία και προωθημένος μπροστά τους ο Ίβιτς με στόχο από την μία να μοιράσει το παιχνίδι και από την άλλη αν του δοθεί η ευκαιρία να σκοράρει καθώς δείχνει να βρίσκει πλέον τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όσο για την επίθεση από τα δεξιά θα ξεκινήσει ο Κάλβο και από τα αριστερά ο Σαντσόν και στην κορυφή ο συνήθης ύποπτος Κόκε.

Αναφορικά τώρα με την αποστολή του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αυτή όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της προπόνησης από τον Μπάγεβιτς απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές με έναν εξ αυτών να αποκλειστεί πριν το ματς. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Σιστόν, Πρίττας, Κυριάκος, Κολτσίδας, Καράμπελας, Βανγκέλι, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Κόκε, Γιάχιτς, Ίβιτς, Φελίπε, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Κάλβο και Γκαρσία.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ