ΑΡΗΣ

Ανάρπαστες οι φανέλες του Αμορόζο

Ανάρπαστες οι φανέλες του Αμορόζο
Αμορόσο

"Καπνός" έχουν ήδη γίνει 300 φανέλες του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Άρη. Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Καλαμαριάς

Κάτι τέτοιο γίνεται φανερό από την κίνηση που έχει παρουσιαστεί από τους φιλάθλους του Άρη για την εξασφάλιση μίας φανέλας του Αμορόζο το γρηγορότερο μάλιστα δυνατό.
Ήδη λοιπόν οι 300 πρώτες φανέλες του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Άρη με το Νο 30 στο πίσω μέρος έχουν γίνει "καπνός" ενώ για μεθαύριο έχουν παραγγελθεί να βρίσκονται 4.000 φανέλες και όπως γίνεται κατανοητό έπεται συνέχεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης η επίσημη παρουσίαση των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, των Μάρσιο Αμορόζο και Τιάγκο Ζεντίλ, θα γίνει το Σάββατο (19/01) στις 12:00 στο ARIS MEGASTORE.

Οι δύο βραζιλιάνοι θα παραμείνουν στο ARIS MEGASTORE για δύο περίπου ώρες για να υπογράψουν αυτόγραφα, φανέλες αλλά και να φωτογραφηθούν με θαυμαστές τους.

Κατά τα άλλα στα αγωνιστικά ο Μπάγεβιτς σε αντίθεση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης εν όψει του Σαββατιάτικου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φελίπε Σανσόν όχι όμως και στον Ρονάλντο Γκιάρο.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ