ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση κατά ΕΤ3

Ανακοίνωση κατά ΕΤ3
αμοροζο

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΕΤ3 εξέδωσε η ΠΑΕ με αφορμή αναληθές ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Αγαπητοί κύριοι του αθλητικού τμήματος της ΕΤ3.

Δεν πείθετε πλέον κανένα ότι είστε απλώς ανίκανοι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι, αλλά σήμερα αποδείξατε σε όλους ότι είστε εμπαθείς και επικίνδυνοι.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας να κρατήσουμε ήπιους τόνους απευθυνόμενοι στους αρμοδίους , αλλεπάλληλα περιστατικά εις βάρος του ΑΡΗ έχουν μείνει ατιμώρητα από την διεύθυνση της ΕΡΤ και από τον υπεύθυνο Υπουργό κο Ρουσσοπουλο.

Η σημερινή προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος του ΑΡΗ με την ψευδή ανακοίνωση από το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 ότι ο Marcio Amoroso έρχεται την Πέμπτη και όχι σήμερα με σκοπό να αποτρέψουν τους οπαδούς μας να υποδεχθούν τον ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, καταδεικνύει ότι το αθλητικό τμήμα της κρατικής τηλεόρασης της Θεσσαλονίκης μόνο αντικειμενικό δεν μπορεί να είναι.

Περιμένουμε την επέμβαση των υπευθύνων της κρατικής τηλεόρασης και καλούμε τον κόσμο μας να μην εμπιστεύεται πλέον τους «αντικειμενικούς» της δημοσιογράφους, μέχρι να πειστούμε ότι αυτοί δεν επηρεάζονται πλέον από αλλότρια αισθήματα".

Προσγειώνεται το... Νο "30"

Το κορυφαίο μεταγραφικό απόκτημα όλων των εποχών στην ιστορία του Αρη, έχει στείλει ήδη το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο στα γραφεία της ΠΑΕ και σήμερα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει επιλέξει ήδη τη φανέλα με το νούμερο 30. Θα περάσει από τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και αμέσως θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μάρσιο Αμορόζο γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1974 και έχει καταγράψει μέχρι τώρα μία σπάνια ποδοσφαιρική καριέρα με ατέλειωτες διακρίσεις και επιτυχίες. Εχει αγωνιστεί στη Βραζιλία με τις Γκουαρανί, Φλαμένγκο, Σάο Πάουλο, Κορίνθιανς, Γκρέμιο, στην Ιαπωνία με την Βέρντι Καβασάκι, στην Ιταλία με τις Ουντινέζε, Πάρμα, Μίλαν, στην Ισπανία με τη Μάλαγα, στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ και τώρα θα φορέσει τη φανέλα του Αρη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εχει κατακτήσει σχεδόν σχεδόν τα πάντα. Πρωταθλήματα, κύπελλα, διηπειρωτικά, Κόπα Αμέρικα. Εχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο Καμπιονάτο και τη Μπουντεσλίγκα, έχει αγωνιστεί 20 φορές στην εθνική Βραζιλίας με την οποία έχει πετύχει δέκα γκολ.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ