ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προσωρινό πάγωμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τσέλσι

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 για την Premier League.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 © 2022 MATT DUNHAM, FILE / AP IMAGES

Η Τσέλσι είναι αντιμέτωπη με μεγάλο κίνδυνο, καθώς οι τραπεζικοί λογαριασμοί πάγωσαν προσωρινά λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί εις βάρος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση.

Μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι "μπλε" αντιμετωπίζουν ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς πάγωσαν προσωρινά οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει χορηγήσει άδεια στην ομάδα να συνεχίσει της δραστηριότητές της που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο τραπεζικός λογαριασμός της ομάδας έχει προσωρινά παγώσει από την τράπεζα Barclays, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sky Sports.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή (Sky Sports), στην Τσέλσι πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος περιορισμός θα αρθεί σύντομα, καθώς είναι σε συζητήσεις, τόσο για την επαναλειτουργία των λογαριασμών, όσο και για τη χορήγηση άδειας να πωλούν εισιτήρια για τους αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμπράμοβιτς είχε ανακοινώσει ότι θέτει προς πώληση την ομάδα, ωστόσο δεν ξέφυγε από τις κυρώσεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και την πώληση εισιτηρίων.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ