ΗΡΑΚΛΗΣ

Πωλείται υπό προϋποθέσεις

Πωλείται υπό προϋποθέσεις
Σπανουδάκης

Δίωρη συνάντηση είχαν χθες Γιώργος Σπανουδάκης και Νίκος Παναγόπουλος με θέμα την πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής

"Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια σοβαρή πρόταση που θα διασφαλίζει τον Ηρακλή", τόνισε στον πρόεδρο του ΓΣ ο πρόεδρο της ΠΑΕ με τον Γιώργο Σπανουδάκη να μην έκρυψε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει την οικονομική σταθερότητα της ομάδας.

Το άνοιγμα που υπήρχε στην ΠΑΕ ήταν μεγάλο και όπως τόνισε γίνονται προσπάθειες ώστε να μειωθεί και στο απώτερο μέλλον η ΠΑΕ να μπορέσει να μην έχει μεγάλες οφειλές.

Σχετικά τώρα με την πρόθεση που υπάρχει για αλλαγή στο δ.σ. της ΠΑΕ αυτό ενδέχεται να γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο αφού μετά τις μαζικές παραιτήσεις που υπήρξαν στο ξεκίνημα της σεζόν η ΠΑΕ λειτουργεί με τριμελές σχήμα.

Για το λόγο αυτό στην γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο θα τεθεί και θέμα εκλογής νέου δ.σ. και αναμένεται να μπουν και άλλα άτομα μέσα στην ΠΑΕ. Όσο για το γεγονός ότι δεν υπάρχει εκπρόσωπος του ΓΣ στην ΠΑΕ είναι κάτι που επίσης θα φανεί τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο στην συζήτηση που είχε ο Γιώργος Σπανουδάκης με τον Νίκο Παναγόπουλο του ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό να παραχωρήσει μια συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ για να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας.

Παράλληλα είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με πρώην παράγοντες του Ηρακλή αλλά και ανθρώπους που έχουν βοηθήσει κατά καιρούς την ομάδα ώστε να υπάρξει μια συστράτευση στην προσπάθεια που γίνεται για το καλό της ομάδας.

Τέλος σήμερα δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ να έχει συζήτηση με ορισμένους από τους παίκτες της ομάδας. Χθες ωστόσο είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Σάββα Κωφίδη και σήμερα πιθανότατα να συζητήσει εκ νέου μαζί του για πολλά ζητήματα που αφορούν την ομάδα τη φορά αυτή όμως από κοντά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη για τον προπονητή της ομάδας στηρίζοντάς τον όπως δηλώνει τις επιλογές του αλλά και την φιλοσοφία του.

Στην κουβέντα μάλιστα μεταξύ των κ.κ. Σπανουδάκη και Κωφίδη αναμένεται να τεθεί και ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ παραμένουν ανοιχτά οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Πρίττα, Αμπάρη και Σνάουντσερ που λήγουν το καλοκαίρι.















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ