POLLS

Ποιος από τους Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ πιστεύετε πως θα τερματίσει έκτος;

Η μπάλα της Super League Interwetten
Η μπάλα της Super League Interwetten INTIME SPORTS

Οι Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ διεκδικούν το ένα και μοναδικό εισιτήριο που έχει απομείνει για την εξάδα των playoffs στη Super League Interwetten. Ποια ομάδα θεωρείτε ότι θα καταλάβει τελική την έκτη θέση; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

Οι Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ διεκδικούν την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs του πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες έχουν 35 βαθμούς, οι Ηπειρώτες 34, όσους και η ομάδα του Ηρακλείου. Βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης για το -5 του ΠΑΣ, που αν πάρει τους βαθμούς πίσω, τότε δεν έχει καμία σημασία τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. Με τα δεδομένα όμως που ισχύουν τώρα, έχουμε σκηνικό θρίλερ, αφού όλα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος.

Το SPORT24 έχει εξηγήσει αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμιών και ποια είναι τα δεδομένα ενόψει των σημερινών αγώνων. Ο Αστέρας παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο ΠΑΣ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα. Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα τερματίσει έκτη; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS POLLS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ