EURO 2020

Πογκμπά: "Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, αλλά όμορφο"

Ο Πογκμπά σκοράρει πέναλτι στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία στο Βουκουρέστι
Ο Πογκμπά σκοράρει πέναλτι στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία στο Βουκουρέστι © 2021 MARKO DJURICA/POOL PHOTO VIA AP

Ο Πολ Πογκμπά, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί για τον αποκλεισμό της Γαλλίας στους "16" του Euro 2020 από την Ελβετία.

Ο αποκλεισμός της Γαλλίας αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη στο Euro 2020. Οι τρικολόρ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ελβετίας σε ένα απίστευτο που έληξε 3-3 και κρίθηκε με 5-4 στα πέναλτι χάρη στην απόκρουση του Γιαν Ζόμερ στην εκτέλεση του Κιλιάν Μπαπέ.

Μετά τους Μπενζεμά, Βαράν και Εμπαπέ, οι οποίοι τοποθετήθηκαν δημόσια για την αποτυχία, ο Πολ Πογκμπά θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Αναλυτικά έγραψε: "Μερικές φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι σκληρό. Σκληρό, αλλά και όμορφο. Ο αγώνας αυτός, μας προκάλεσε θλίψη και ταυτόχρονα ευτυχία στους αντιπάλους μας. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Φυσικά, όλοι επιθυμούσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους φιλάθλους μας σε όλον τον κόσμο. Ήταν υπέροχοι. Μας έχετε δώσει ελπίδα και χαρά σε όλα τα παιχνίδια μας. Θα κρατήσουμε ψηλά τα κεφάλια μας και θα επιστρέψουμε πιο δυνατά. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την Ελβετία".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ