ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Πογκμπά: "Ήμουν τραυματισμένος και ο Μουρίνιο έλεγε ότι κάνω διακοπές"

O Μουρίνιο συνομιλεί με τον Πογκμπά σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League κόντρα στην Σεβίλλη το 2018
O Μουρίνιο συνομιλεί με τον Πογκμπά σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League κόντρα στην Σεβίλλη το 2018 © 2018 MIGUEL MORENATTI/ ΑP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του στο Amazon Prime αποκαλύπτει πως η σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο, σταμάτησε όταν τραυματίστηκε το 2017, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον κατηγορεί ότι κάνει διακοπές.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την σχέση του Πολ Πογκμπά με τον άλλοτε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και νυν της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο.

Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του 29χρονου παίκτη, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου 2022, στο Amazon Prime ("The Pogmentary"), αποκάλυψε πότε κλονίστηκε η σχέση του με τον Πορτογάλο προπονητή.

Οι δύο τους επέστρεψαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2016, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία αφού την ίδια χρονιά κατέκτησαν το Λιγκ Καπ αλλά και το Europa League.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ, ο ίδιος εξιστορεί πως ο τραυματισμός που είχε το 2017 ήταν η αιτία που ήρθε η ρήξη με τον Μουρίνιο. Ο Πογκμπά θέλησε να πάει στο Μαϊάμι για την αποκατάσταση της υγείας του, όταν ξαφνικά ένας παπαράτσι τράβηξε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με την γυναίκα του, Μαρία Ζούλα.

Τότε, ο Μουρίνιο έστειλε την φωτογραφία στον τότε ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, υπονοώντας ότι ο Γάλλος βρίσκεται σε διακοπές.

Αυτό ενόχλησε τον Πογκπά, ο οποίος εξήγησε πως ήταν τραυματίας και ότι προπονείται σκληρά, τρεις φορές την ημέρα, για να επανέλθει στα καθήκοντά του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές από τότε που ο Πορτογάλος προπονητής έχει ερωτηθεί για τις σχέσεις του με τον 29χρονο μέσο, ενώ κυκλοφορούν video, στα οποία οι δύο τους έρχονται σε αντιπαράθεση στο προπονητικό κέντρο.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ