Δ' ΕΘΝΙΚΗ

"Ποδοσφαιρική Συνεργασία" στον Πειραιά

"Ποδοσφαιρική Συνεργασία" στον Πειραιά
παναγιωτης λαπατας

Πανηγυρική ήταν η εκλογή της "Ποδοσφαιρικής Συνεργασίας" του Στέλιου Μπρατσόλη, που ήταν η νικήτρια στις προχθεσινές εκλογές της ΕΠΣ Πειραιά

Η παράταξη του Στέλιου Μπρατσόλη εκλέγει 8 τακτικά μέλη ενώ η αντιπολίτευση τρία. Συνολικά ψήφισαν 83 σωματεία. Δεν παρέστη μόνο ο Ιωνικός και βρέθηκαν δύο άκυρα ψηφοδέλτια.
Σε ανακοίνωση της η ΕΠΣΠ αναφέρει: " Οι εργασίες της γ.σ έγιναν σε πολιτισμένο επίπεδο και με υψηλό αίσθημα από τους εκπροσώπους των πειραϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων, αντάξιο της πολύχρονης αθλητικής πορείας της ιστορικής και πρωτοπόρου ΕΠΣ Πειραιά.


H EΠΣΠ ευχαριστεί όλα τα πειραϊκά σωματεία για την καθολική και εποικοδομητική παρουσία τους στη γ.σ. Επιθυμεί να διαβεβαιώσει όλα τα σωματεία ότι όλοι μαζί, Ένωση και σωματεία, θα προχωρήσουν με στόχο και προοπτική και θα επιδιώξουν τις καλύτερες λύσεις για το πειραϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για τα παιδιά του Πειραιά".

Για το διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι: Μπρατσόλης Στέλιος 45 ψήφοι, Χολέβας Κωνσταντίνος 43, Αθανασοπούλου Κανέλλα 39, Βασιλόπουλος Βασίλης 39, Στούκας Χρήστος 33, Βράκας Κωνσταντίνος 31, Λαπατάς Παναγιώτης 30, Ποϊλας Αριστείδης 25.



TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ