SERIE A

"Πλησιάζει στην Πάρμα ο Μπουφόν"

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Πάρμα, καθώς οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναμένεται να υπογράψει το επόμενο διάστημα στην Πάρμα, με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 26 χρόνια, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο, με τον 43χρονο Ιταλό τερματοφύλακα να δέχεται πάνω από πέντε προτάσεις, με μια εξ αυτών να προέρχεται από την Μπεσίκτας, ωστόσο τον δελέασε το φιλόδοξο πρότζεκτ της Πάρμα.

Ο Μπουφόν έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Γιουβέντους για 685 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί 539 γκολ, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του στα 322 από αυτά. Με την Πάρμα έχει αγωνιστεί 220 φορές, έχοντας παθητικό 210 γκολ και 85 clean sheets.

Υπενθυμίζεται ότι ιταλικά δημοσιεύματα συνέδεσαν το όνομα του πολύπειρου Ιταλού πορτιέρε με τον Ολυμπιακό, ως πιθανό αντικαταστάτη του Ζοζέ Σα, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος αποχωρούσε από τους ερυθρόλευκους.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ