ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μπουφόν σύμφωνα με την Tuttosport

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon gestures during the Champions League group G soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon gestures during the Champions League group G soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) @ 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η τορινέζικη "Tuttosport" αποκάλυψε τις πέντε ομάδες που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζανλουίτζι Μπουφόν αν πάρει την απόφαση να φύγει από την Γιουβέντους, με τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ αυτών.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αναζητάει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που είναι δύσκολο στην Γιουβέντους από την στιγμή που ο Βόιτσιεχ Στσέσνι είναι ακλόνητος κάτω από την εστία, γεγονός που έχει κάνει εδώ και καιρό τον 43χρονο πορτιέρε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την βέκια σινιόρα για δεύτερη φορά.

To καλοκαίρι του 2018 τού έδωσε διέξοδο η Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν ενώ και τώρα υπάρχουν αρκετές ομάδες που δείχνουν πρόθυμες να του προσφέρουν τρόπο διαφυγής από το Πιεμόντε και να προσθέσει και άλλα αγωνιστικά λεπτά στην τεράστια καριέρα του, με μία μάλιστα από αυτές να είναι ο Ολυμπιακός.

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Tuttosport", με την τορινέζικη εφημερίδα να αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι η μία από τις πέντε ομάδες που έχουν μιλήσει με τον Μπουφόν.

Οι άλλες τέσσερις είναι οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γαλατάσαραϊ και Ντινάμο Κιέβου, με την "Tuttosport" να φιλοξενεί το σχετικό θέμα για τους πιθανούς επόμενους σταθμούς στην καριέρα του Μπουφόν σε ένα δημοσίευμα με τίτλο "Αν ο Μπουφόν φύγει, έχει πέντε επιλογές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ