ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βρίσκεται σε δίλημμα

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν
Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται να αφήσει την Γιουβέντους το καλοκαίρι εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής. Σκέφτεται να κρεμάσει τα γάντια του αν δεν βρει πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Το συμβόλαιο του Τζανλουίτζι Μπουφόν στη Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δύσκολα ο Ιταλός γκολκίπερ θα παραμείνει κάτοικος Τορίνο.

Ο 43χρονος γκολκίπερ έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, έχοντας υπερασπισθεί την εστία της ομάδας του σε δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Μπουφόν παρά την ηλικία του θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Έτσι, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ψάχνοντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Την απόφαση αυτή θα πάρει στις 23 Μαΐου μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί υπάρχει και το ενδεχόμενο, αν δεν βρει την ομάδα που να εκπληρώνει της επιθυμίες του, να κρεμάσει τα γάντια του. Ο Μπουφόν μετράει 681 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους, ενώ τη σεζόν 18/19 αγωνίστηκε και στην Παρί.

Κοιτάξτε, στο μυαλό μου υπάρχει πραγματικά ο... τερματικός σταθμός, ένα μέγιστο όριο, το οποίο είναι το καλοκαίρι του 2023. Είναι το μάξιμουμ που θα παίξω. Αλλά ίσως να σταματήσω και σε τέσσερις μήνες", είχε δηλώσει ο Ιταλός γκολκίπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian στις αρχές του Μαρτίου.

Photo credits: ⓒ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ