ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Πλατινί: "Βγάζω το καπέλο στον Πίρλο"

Πλατινί: "Βγάζω το καπέλο στον Πίρλο"

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, έπλεξε το εγκώμιο του Αντρέα Πίρλο, και εξήγησε για ποιο λόγο είναι αδικημένος στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

"Πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη επειδή δίνει μία έξτρα αξία στις ομάδες του τόσο από πλευρά τεχνικής όσο και οργάνωσης.

Είναι άτυχος επειδή στην ιστορία μένουν περισσότερο στο μυαλό των φιλάθλων οι μεγάλοι σκόρερ, επειδή οι τηλεοράσεις δείχνουν συνέχεια τα γκολ σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Μισέλ Πλατινί, και πρόσθεσε:

"Στη Γιουβέντους για παράδειγμα, όλοι θυμούνται τον Ντελ Πιέρο περισσότερο από τους άλλους και από αυτή την άποψη ο Πίρλο είναι λίγο αδικημένος.

Αυτό είναι το πρόβλημα που έχουν οι τερματοφύλακες, οι αμυντικοί και οι μέσοι έναντι των επιθετικών. Ο Πίρλο είναι ένας φανταστικός παίκτης και τον θαυμάζω πολύ. Του βγάζω το καπέλο μπροστά του".

Υπενθυμίζεται πως ο Πίρλο συμπλήρωσε κόντρα στο Μεξικό 100 παρουσίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τους συμπαίκτες του να τον τιμούν δίνοντάς του μία ξεχωριστή φανέλα με το Νο 100 και με τις υπογραφές τους πάνω σε αυτή.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ