ΓΑΛΛΙΑ

Πλατινί για σενάρια επιστροφής του στο ποδόσφαιρο: "Δεν έχω θέληση να πάρω την εξουσία, φτάνει"

Ο Μισέλ Πλατινί
Ο Μισέλ Πλατινί @ PETROS KARADJIAS / AP IMAGES

Ο Μίσελ Πλατινί διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί επιστροφής του στο ποδόσφαιρο, διεκδικώντας την προεδρία της γαλλικής ομοσπονδίας.

Το όνομα του Μισέλ Πλατινί ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο, όταν αναπτύχθηκαν σενάρια περί πιθανής επιστροφής του στα διοικητικά δρώμενα, για αναλάβει την προεδρία της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, στη θέση του παραιτηθέντος Νοέλ Λε Γκραέ.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της UEFA, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Monte Carlo (RMC) διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.

"Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Τον Ιούλιο είπα ότι δεν θα επιστρέψω πλέον στο ποδόσφαιρο από οποιοδήποτε πόστο. Έχω την εντύπωση ότι η γαλλική Ομοσπονδία είναι κομμάτι των ποδοσφαιρικών αρχών. Άρα δεν θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο ή στη γαλλική Ομοσπονδία.

«Δεν έχω θέληση να πάρω την εξουσία. Έχω πάρει αρκετή στο παρελθόν. Ήμουν αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας 30 χρόνια πριν, έκανα τα πάντα. Ωραία, φτάνει!

Τις προάλλες δεν συζήτησα αυτό το ενδεχόμενο στη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού της Γαλλίας. Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή που κάνω, δεν χρειάζεται να επιστρέψω. Γιατί να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο;", τόνισε ο Πλατινί, θέλοντας να σταματήσει όλα τα σενάρια γύρω από το όνομά του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ