ΓΑΛΛΙΑ

Τέλος από πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ο Λε Γκραέ

Τέλος από πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ο Λε Γκραέ
@2014 DAVID VINCENT/AP IMAGES

Παρελθόν από τη θέση του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποτελεί επίσημα ο Νοέλ Λε Γκραέ, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, έχοντας στην πλάτη του να τον συνοδεύουν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Από το 2011 και έπειτα, η θέση του προέδρου της FFF ήταν κατειλημμένη από τον Νοέλ Λε Γκραέ, ωστόσο ο 81χρονος πλέον παράγοντας αποτελεί το παρελθόν από το συγκεκριμένο αξίωμα.

Το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Τύπου μετά από κατηγορίες εις βάρος του από διάφορες γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και τα απαξιωτικά σχόλια που είχε εξαπολύσει απέναντι στον Ζιζεντίν Ζιντάν, με τον Λε Γκραέ να έχει περιέλθει σε ιδιαίτερα δεινή θέση και να επιλέγει το δρόμο της παραίτησης από το πόστο του προέδρου.

"Ο Λε Γκραέ Γκραέ δεν έχει πλέον την απαραίτητη νομιμότητα να διοικεί και να εκπροσωπεί το γαλλικό ποδόσφαιρο", τονίζει η σχετική αναφορά των επιθεωρητών που ξεσκόνισαν το τελευταίο διάστημα τις κατηγορίες που είχαν μαζευτεί εις βάρος του, κάνοντας επίσης λόγο για την "ανάρμοστη συμπεριφορά του έναντι των γυναικών".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ