ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε το επίπεδο της Μπαρτσελόνα"

Ο Αντρέα Πίρλο στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Βερόνα
Ο Αντρέα Πίρλο TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Η Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα και ο προπονητής των μπιανκονέρι, Αντρέα Πίρλο, τόνισε πως θέλει δουλειά η ομάδα του για να φτάσει τους μπλαουγκράνα.

Η Γιουβέντους ηττήθηκε 2-0 από τη Μπαρτσελόνα και ο Αντρέα Πίρλο τόνισε μετά τον αγώνα πως η ομάδα του θέλει δουλειά για να φτάσει το επίπεδο των μπλαουγκράνα, λέγοντας πως ήταν καλύτερη στο γήπεδο και δίκαια πήρε το παιχνίδι στο Τορίνο.

"Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Ήταν καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε σε αυτό. Τέτοιες ήττες θα μας βοηθήσουν να 'μεγαλώσουμε'. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες, γιατί έχω λίγες επιλογές και κάποια παιδιά έχουν φτάσει να παίζουν 90λεπτα δύο φορές την εβδομάδα", τόνισε ο Πίρλο.

Για τα τρία ακυρωθέντα γκολ του Μοράτα, ανέφερε: "Δεν μπαίνω στη λογική της ατυχίας. Και αυτό πρέπει να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Οφε΄λουμε να βελτιωθούμε στην προσπάθεια να κερδίσουμε την μπάλα. Δεν είναι χρονιά προσαρμογής, μιας και πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα. Θέλει λίγο χρόνο αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ