ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Τελικός με Ολυμπιακό"

Πίρλο: "Τελικός με Ολυμπιακό"

Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε μετά τη νίκη επί της Έμπολι πως αισθάνεται καλύτερα από παιχνιδι σε παιχνίδι και τόνισε πως η Γιουβέντους επιβάλλεται να πάρει τη νίκη με τον Ολυμπιακό την Τρίτη.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως "η Γιουβέντους έχει ανάγκη τον Πίρλο" και εκείνος φρόντισε να "απαντήσει" στον προπονητή του, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Έμπολι με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ.

Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στη φετινή Serie A, με τον Ιταλό άσο να δηλώνει αμέσως μετά το 2-0 στο "Καστελάνι" πως αισθάνεται ολοένα και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και να χαρακτηρίζει τελικό το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.

"Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε μετά την ήττα της Τετάρτης από τη Τζένοα και την ήττα της Ρόμα από τη Νάπολι το απόγευμα", σχολιάσε αρχικά στην κάμερα του "Sky Sport Italia", και συνέχισε:

Πίρλο: "Τελικός με Ολυμπιακό"

Με εκτέλεση φάουλ στο 61', ο Πίρλο επέτρεψε στη Γιουβέντους να αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα της Έμπολι και να ξεφύγει ξανα με +3 από τη Ρόμα

"Αισθάνομαι καλύτερα τώρα από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι φτάσω σύντομα στο τοπ της φόρμας μου. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Θα είναι σαν ένας τελικός για μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα στη διάθεσή μας και θα προετοιμαστούμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ