ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε πίσω τους 3 βαθμούς ο Παναθηναϊκός

Πήρε πίσω τους 3 βαθμούς ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

O Παναθηναϊκός εξόφλησε τον Γενς Βέμερ την Παρασκευή (04/05) και τη Δευτέρα (07/05) η Super League ανακοίνωσε πως του επιστρέφονται οι τρεις -τελευταίοι- βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί λόγω των οφειλών προς τον Γερμανό μπακ.

Όπως αναμενόταν, η Super League ανακοίνωσε την επιστροφή των τριών -τελευταίων- βαθμών στον Παναθηναϊκό, ύστερα απ' την εξόφληση των οφειλομένων προς το πρόσωπο του Γενς Βέμερ.

Οι "πράσινοι" κατέβαλαν την περασμένη Παρασκευή (04/05) τα χρωστούμενα και ουσιαστικά γλίτωσαν τον υποβιβασμό, αφού τους είχαν αφαιρεθεί ήδη έξι βαθμοί (τρεις και τρεις) το προηγούμενο διάστημα λόγω των χρημάτων που οφείλονταν στον Γερμανό μπακ.

Ύστερα απ' τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός έχει 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, ενώ χρωστάει και το ματς με την Ξάνθη, το οποίο διακόπηκε χθες (06/05) στο 7ο λεπτό λόγω έντονης βροχόπτωσης και θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (07/05, 19:00).

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν εξόφλησης του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, επιστρέφονται στην εν λόγω Π.Α.Ε. οι τρεις (3) βαθμοί που της αφαιρέθηκαν δυνάμει της από 30.04.2018 απόφασης της Super League σε συνδυασμό με την υπ’αριθμ. 35/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ