ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πήρε Φαβάλι η Καλλονή, παίζει με Πανθρακικό

Πήρε Φαβάλι η Καλλονή, παίζει με Πανθρακικό

Η Καλλονή ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Φαβάλι ο οποίος μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης για το ματς με τον Πανθρακικό.

Μια ακόμη μεταγραφή, αυτή του Λούκα Φαβάλι, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Καλλονή. Ο πρώην άσος του Λεβαδειακού μάλιστα ο οποίος για τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνίζεται με την ομάδα της Μυτιλήνης είναι διαθέσιμος και για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι ο Φαβάλι θα κάνει το ντεμπούτο του αν και ο Νίκος Καραγεωργίου συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Φαβάλι ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λούκας Φαβάλι (Lucas Gabriel Favalli) για τους επόμενους έξι μήνες.

O Λούκας Φαβάλιγεννήθηκε στην Αργεντινήστις 16 Ιουλίου του 1985 και αγωνίζεται ωςμεσοεπιθετικός. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Λεβαδειακός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού μας Νίκου Καραγεωργίου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης".

Σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης ο Καραγεωργίου συμπεριέλαβε στην 19άδα και τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες ενώ δεν έχει στην διάθεση του τον Ελλακόπουλο που είναι τιμωρημένος:

"Ολοκλήρωσε η Καλλονή μας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης αύριο, Σάββατο, στις 15:00.

Εκτός πλάνων για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ο τιμωρημένος Ελλακόπουλος ενώ στη διάθεση του τεχνικού μας θα είναι ο Λούκας Φαβάλι.

Η αποστολή της Καλλονής μας για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής είναι:

Χογκ, Δαύκος, Γκόλιας, Ούκα, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σπυρόπουλος, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Μίκιτς, Φαβάλι".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ