EUROPA LEAGUE

Πιόλι: "Δεν είναι πρόωρος τελικός το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Βερόνα για την Serie A
Ο Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Βερόνα για την Serie A Ⓒ 2020 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανο Πιόλι ξεκαθάρισε πως το ματς στο "Ολντ Τράφορντ" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Europa League δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόωρος τελικός, τόνιζοντας ωστόσο πως η Μίλαν είναι προετοιμασμένη για παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν απέχουν αμφότερες αρκετά χρόνια από την κορυφή στα πρωταθλήματα των χωρών τους (8 η Γιουνάιτεντ, 10 η Μίλαν), ωστόσο φέτος υπάρχει ένας ακόμα κοινός παρονομαστής για αυτές τις δύο ομάδες που έχει να κάνει με την επιστροφή τους σε ρόλο διεκδικητή.

Οι κόκκινοι διάβολοι τερμάτισαν πέρυσι στην 4η θέση και φέτος δείχνουν να εδραιώνονται στην 2η, ενώ για κάποιο διάστημα ήταν στην κορυφή (λίγο πριν πατήσει το γκάζι η Σίτι και κάνει 15 σερί νίκες στο πρωτάθλημα) ενώ οι ροσονέρι ήταν για αρκετούς μήνες στην πρώτη θέση του Καμπιονατο και τώρα κυνηγούν την πρωτοπόρο Ίντερ όντας στο -6 από την πρώτη θέση.

Όπως είναι λογικό, Άγγλοι και Ιταλοί έχουν υψηλές βλέψεις και στην Ευρώπη όπου συμμετέχουν, κάτι που σημαίνει πως το συναπάντημά τους στους "16" του Europa League αναμένεται να φέρει δύο πολύ δυνατές μονομαχίες.

Ο Στέφανο Πιόλι ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση της Πέμπτης (11/3, 19:55, COSMOTE SPORT 3 HD) στο "Ολντ Τράφορντ" δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόωρος τελικός, ωστόσο έκανε λόγο για ένα ματς πολύ υψηλού επιπέδου που περιμένει την ομάδα, θυμίζοντας την επιτυχία της Γιουνάιτεντ πριν από λίγα 24ωρα, με το δικαιότατο 2-0 στην έδρα της Σίτι.

"Θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί τόσο στην άμυνα όσο στην επίθεση. Δεν είναι πρόωρος τελικός. Υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του Europa League.

Θα είναι ένα παιχνίδι με έντονο πρεστίζ μεταξύ δύο ιστορικών συλλόγων με ένδοξο παρελθόν.

Δουλεύουμε για να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών και για να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, και συμπλήρωσε:

"Εντυπωσιάστηκα πολύ από την νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Σίτι, πήρε τη νίκη απέναντι σε μία φανταστική ομάδα που είχε μόνο νίκες για 21 ματς. Έχουμε μελετήσει το ματς. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει ώθηση για τον αγώνα ρεβάνς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS EUROPA LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ