ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαγκουάιρ: "Από μικρός έβλεπα την Μίλαν, είναι μεγάλη ομάδα"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Χάρι Μαγκουάιρ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 LAURENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε με θαυμασμό για την αντίπαλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, στους "16" του Europa League και εξέφρασε την άποψη πως οι μάχες θα είναι συναρπαστικές ενώ μίλησε για την τεράστια πρόοδο της ομάδας του την τελευταία 2ετία.

Η εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της πρωτοπόρου, συμπολίτισσας αλλά και ακλόνητου φαβορί για τον τίτλο στη φετινή Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε σε ιδανικό χρονικό σημείο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όχι μόνο γιατί έστειλε μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες που κυνηγούν την τετράδα και την έξοδο στο νέο Champions League πως η μία από τις τρεις θέσεις (πλην εκείνης της Σίτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση) είναι καπαρωμένη από εκείνη αλλά και επειδή το έκανε λίγες ημέρες πριν το πρώτο ραντεβού της με την Μίλαν με φόντο τα προημιτελικά του Europa League.

Μία Μίλαν που εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της για την κατάκτηση του πρώτου σκουντέτο μετά το 2011 (είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ), με τον Χάρι Μαγκουάιρ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό για την κόντρα με τους Μιλανέζους.

"Από μικρός παρακολουθούσα πάντα την Μίλαν, που είναι μία μεγάλη ομάδα. Το Σαν Σίρο είναι ένα θρυλικό στάδιο και όταν μάθαμε ποιος θα ήταν ο αντίπαλός, πετάξαμε από τη χαρά μας.

Θα είναι μία δύσκολη και συγκινητική μάχη", τόνισε με δηλώσεις του ο αρχηγός των κόκκινων διαβόλων και συνέχισε: "Ξέρουμε πως η Μίλαν είναι δυνατή, εκεί αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιουνάιτεντ και ο Νταλότ.

Εμείς έχουμε δείξει ξεκάθαρη βελτίωση. Ήρθα πριν δύο χρόνια και ο κόσμος δεν πίστευε πως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε μέσα στις πρώτες τέσσερις της βαθμολογίας και όμως εμείς τα καταφέραμε.

Την επόμενη σεζόν ο κόσμος δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να βγούμε πάλι μέσα στην πρώτη τετράδα. Όμως εμείς είμαστε δεύτεροι και τώρα όλοι αρχίζουν να λένε: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεύτερη αλλά θα έπρεπε να παλεύει για την πρώτη θέση. Πάντα έτσι είναι, είναι ζήτημα απαιτήσεων, απαιτήσεων, απαιτήσεων".

Και κατέληξε με νόημα ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λέστερ: "Η νοοτροπία μας έχει αλλάξει. Τώρα είμαστε πιο σταθεροί. Προφανώς και είναι άσχημο που αποκλειστήκαμε από το Champions League, όμως είμαστε σε καλή θέση στην Premier League και πρέπει να την εδραιωθούμε σε αυτήν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @2021 Laurence Griffiths/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ