ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πιο ψύχραιμη η Ρόντα

Πιο ψύχραιμη η Ρόντα
αιντχοφεν ροντα

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ολλανδίας εξασφάλισε στα πέναλτι η Ρόντα, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Χέρακλες Αλμέλο

Οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στην ημιτελική φάση του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία τους, προηγήθηκαν στο 17' με τον Γκονζάλο Γκαρσία-Γκαρσία, όμως η απάντηση της Ρόντα ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισε στο 18' με τον Μαρσέλ Μιούβις.
Οι φιλοξενούμενοι "έγραψαν" το 2-1 στο 55' με τον Βίλεμ Γιάνσεν, αλλά η Χέρακλες οδήγησε το ζευγάρι σε ημίωρη παράταση, ισοφαρίζοντας στο 80' με τον Ρίκι Φαν Ντεν Μπεργκ.

Στα τριάντα λεπτά του έξτρα χρόνου δεν αναδείχθηκε νικητής, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι. Εκεί, η Ρόντα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και νίκησε με 5-3. Μοιραίος παίκτης για την Χέρακλες ήταν ο Κροάτης επιθετικός, Σρνταν Λάκιτς, που αστόχησε από την άσπρη βούλα πριν ο Ιβοριανός στράικερ της Ρόντα, Σεκού Σισέ, ευστοχήσει για την ομάδα του.

Στον τελικό του ολλανδικού κυπέλλου περιμένει τη Ρόντα η Φέγενορντ, που νίκησε την Μπρέντα με 2-0 στο "Ντε Κούιπ" την Τρίτη (18/3). Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Φέγενορντ, στις 27 Απριλίου.




TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ