ΑΕΚ

Ο Πινέδα επέστρεψε στο Μεξικό και αποθεώνεται από τον κόσμο μετά την κατάκτηση του νταμπλ με την Ένωση

Ο Πινέδα επέστρεψε στην γενέτειρά του μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και βιώνει τον απόλυτο θαυμασμό από τους συμπατριώτες του
Ο Πινέδα επέστρεψε στην γενέτειρά του μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και βιώνει τον απόλυτο θαυμασμό από τους συμπατριώτες του INSTAGRAM/ @GAABYRD

Ο Πινέδα επέστρεψε στην γενέτειρά του μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Ελλάδα και βιώνει τον απόλυτο θαυμασμό από τους συμπατριώτες του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ, γύρισε στην πατρίδα του, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του στο Μεξικό μαζί με την οικογένεια του.

Οι συμπατριώτες του είναι τρελαμένοι με τον διεθνή Μεξικανό χαφ, του δείχνουν τον θαυμασμό τους με κάθε ευκαιρία και του ζητάνε συνεχώς αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Η σύζυγος του μέσου της ΑΕΚ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα video με instagram story, στο οποίο φαίνεται ο Πινάδα να υπογράφει πάνω σε μία παλιά του φανέλα, από το τότε που αγωνιζόταν στην μεξικάνικη Τσίβας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ