ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιλάβιος: "Πρώτα το EURO και μετά ο Σάντος"

Πιλάβιος: "Πρώτα το EURO και μετά ο Σάντος"
INTIME SPORTS

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος κατά την άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο για το ματς με το Βέλγιο τόνισε πως προέχει το EURO και μετά η συζήτηση με τον Φερνάντο Σάντος. Τι δήλωσε ο Τζόρβας

Για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αυτό που προέχει είναι το EURO 2012 και μετά η συζήτηση με τον Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και όσα τόνισε κατά την άφιξη της αποστολής στο Ηράκλειο για το φιλικό με το Βέλγιο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε: " Πριν πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποφασίσαμε να παίξουμε στην Κρήτη και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε πάλι εδώ. Έχουμε καταθέσει πρόταση στον κ. Σάντος, αλλά αυτό που προέχει είναι να είναι καλά η ομάδα τώρα και στο EURO".

Από την πλευρά των Ελλήνων παικτών ο Αλέξανδρος Τζόρβας είπε: " Χαίρομαι που ήρθα στην Κρήτη. Μακάρι να βοηθήσει ο καιρός και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, όπως συμβαίνει πάντα στο Παγκρήτιο. Έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την Κρήτη που αγωνίστηκα στον ΟΦΗ και τον ΑΟΑΝ. Ο ΟΦΗ ήταν πολύτιμος σταθμός της καριέρας μου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ